Rhus for inde Pool Cabanas

October 22

Rhus for inde Pool Cabanas

Pool cabanas er steder for familier og gæster til at tørre ud efter svømning i puljer, ændre deres tøj, drikkevarer og afslappende. Når dekorere en pool cabana, tænke over hvordan du vil bruge pladsen. Vil det være underholdende eller blot et sted at skifte ud af våde badetøj og gemme pool forsyninger? En pool cabana bør have en åben, luftig føler, der benytter lyse farver og minimal dekorationer.

Hvad er en Pool Cabana?

Nogle cabanas er lille, åben telte med flagrende gardiner. Andre er fuldstændig lukket cabanas, også kaldet pool huse. Indhegnet pool cabanas er ofte lavet med træ eller vinyl udendørsbrug. Afhængig af størrelse, kan cabana har en Siddekrog, badeværelse, bar, opbevaringsrum og soveværelse.

Maling farver og gulvbelægning

Fordi pool cabanas tendens til at være små strukturer, bør de være malet i lyse farver. Undgå mørke farver, fordi de har tendens til at gøre rum ser mindre. Mange cabanas er dekoreret med stranden eller tropiske temaer. Temafarver indeholder lys blå, lys grøn, tan, lys gul og hvid. Et andet tema for en pool cabana er et maritimt tema. Hvid og marineblå med antydninger af røde bruges ofte.

Som en pool cabana bruges ofte, når at komme ud af puljen, skal gulvbelægning være vandfast. Sten eller beton gulve er gode muligheder. Flise er vandtæt, men kan få glatte.

Møbler

Møbler i en poolhus skal være vandtæt og let at rengøre. Bambus eller all-weather wicker kan bruges. Stoffer bør vaskes. Placer en opbevaring bænk ved døren fyldt med strandhåndklæder for folk at få fat på vej ud til swimmingpoolen. Hvis der er ingen køkken, bruge et mini-køleskab til drinks. Tilføje en ventilator i loftet for at hjælpe cool rummet. Hvis det er en åben luft cabana, hænge en hængekøje at nyde brisen.

Tilbehør

Hvis pool cabana har nogen åben vægge, bruge gardiner til at definere rummet. Stejle hvide gardiner fungerer godt for en tropisk look mens navy blå gardiner er godt for et maritimt look. Bruge tiebacks til at trække sig tilbage gardiner, så du får den fuld udsigt over poolen.

For en tropisk tema poolhus, bruge naturlige materialer, såsom vævede kurve og sted måtter. Becaue der sandsynligvis ikke meget vægplads, bruge kunst sparsomt. Tropiske billeder, såsom skaller, fisk og strand kunst, ville fungere godt. Vaser med friske blomster og potter af grønne planter er også gode valg. For et maritimt look, placere en model sejlbåd på en tabel, bruge lighthouse eller anker illustrationer og sætte navy blå og hvid stribet puder på en hvid sofa eller stol. Sørg for at have masser af håndklæde kroge og stativer til at hænge våde håndklæder i badeværelset.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com