Rhus for kapper med spejle

November 3

Rhus for kapper med spejle

Tilføje en illusion af mere plads og lys til et værelse med pejs ved at dekorere kaminen med et spejl. Spejlene reflekterer lyset og åbne et rum, hvilket gør dem til et populært valg for et dekorativt element over en kappe. Bruger spejle til at skabe en traditionel look, eller sætte et spin på denne klassiske kappe dekoration til at give dit hjem en uventet og forskellige look.

Indrammede spejle

Indrammede spejle er den traditionelle tilgang til at optage dem som et dekorativt element over en kappe. For en opulent, vintage look, vælger en spejlet med udsmykkede guld eller bronze ramme. For et rustikt udseende, vælge et spejl, der har en enkel træramme. For at skabe et moderne look, vælge et spejl, der har en sort eller sølv ramme med rene, lige linjer; en tyk ramme, eller en tyk ramme, der omfatter et flertal af spejlet vil arbejde for et moderne look.

Spejl ordninger

I stedet for at hænge en enkelt spejlet over din kappe, hænge flere spejle i forskellige former og størrelser til at skabe en iøjnefaldende look. Hæng et større, cirkulær spejl i midten af væggen over kappen og omgiver det med små cirkulære spejle. Oprette en ramme ved at hænge to rektangulære spejle i en lodret mode på venstre og højre side af væggen over kappen og to rektangulære spejle i en vandret mode på væggen lige over kappen og lige under loftet. Hænge forskellige størrelse kvadratiske spejle i midten af spejl ramme.

Kolonner og rækker

Aflang eller udvide rummet med kolonner eller rækker af spejle. For at gøre en plads vises højere, hænge tre eller fire rektangulære spejle, side-by-side, i en lodret mode. Denne søjleprydede effekt er ideel til et rum med lavt til loftet. For et værelse, der har en lille mængde af firkantede optagelser, hænge tre spejle oven på hinanden i vandret, med små huller i væggen venstre udsat mellem hver enkelt.

Spejlet væg

I stedet for at hænge spejle på væggen over kappen, dække hele væggen over kappe med et stort spejl. Installere en tynd plade af spejl på væggen lige over kappen og har det udvide op til loftet. Hænge dekorative støbning på hver side af spejlet, der svarer til træ af kappen. Alternativt kan du anvende floden sten eller fliser langs kanten af spejlet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com