Rhus for kapper og gardiner

December 24

Rhus for kapper og gardiner

Mens vindue behandlinger tjene vigtige praktiske formål, som blokerer lys og giver privatliv, kan de tilføje et dekorativt element til dit værelse. Kapper er en ideel løsning for din windows, hvis du foretrækker en mere formel udseende, men at finde den ideelle parring af valance og gardiner er ofte en udfordring. Du kan vælge mellem flere kombinationer, og hver giver et anderledes look til din windows, så beslutte hvordan fed eller subtile du ønsker dit vindue behandlinger til at hjælpe med at identificere de ideelle valance og forhæng parring af dit hjem.

Matchende

For en enkel, elegant look er en af de nemmeste udsmykning muligheder til at matche din valance at dine gardiner. Brug den samme stof og farve for en gnidningsløs overgang mellem de to dele af dit vindue behandling. Udseendet fungerer godt i et rum at egenskaber en varieret farvepaletten eller flere mønstre fordi det hjælper med at forenkle rummets look. Men hvis du sætter pris på en enkel, smarte look, men vil tilføje dimension til dit vindue behandlinger, vælge to forskellige stoffer i samme farve til din valance og gardiner. For eksempel, pair en vin-farvet omhæng lavet af fløjl med vin-farvet bomuld gardiner. Forskellen i teksturer trækker øjet, men udseendet er stadig undervurderet og ikke overvælde rummet.

Tone i Tone

En tone i tone look er en anden underspillet mulighed for din kapper og forhæng. Vælg to forskellige nuancer af samme farve familien for en subtil kontrast. For eksempel kan du vælge en due grå farve til dine gardiner og en midten af tonet grå for valance at skabe en lille forskel mellem de to, der trækker øjnene. Den enkleste look, vælge det samme stof til både valance og gardiner. Men kan du vælge tekstiler med forskellige teksturer, hvis du vil føje ekstra flair til din windows.

Kontrasterende

Hvis du vil fremhæve dine vinduer, vælge kontrastfarver til din valance og forhæng. Ved at vælge to nuancer at kontrast kraftigt med hinanden, vil du straks trække øjet til vinduerne, så de bliver et brændpunkt i rummet. I et værelse med moderne indretning, er en sort og hvid kombination slående. For en blødere look, gå med en rig blå valance med fersken farvede gardiner. Du kan parre næsten enhver farve valance med lutter hvide gardiner for en enkelt kontrastfarve look, der giver værelset en lys, luftig look.

Solid og mønster

Kapper er et ideelt sted at indarbejde mønster ind i et rum. Du kan endda vælge et mønster, der er federe end du normalt ville, fordi det er præsenteret i et begrænset område. Men hvis du vælger et mønster for din kapper, holde forhæng simpelt ved at vælge en ensfarvet. Vælg en nuance, der er til stede i mønstret så gardiner supplerer kapper. Hvis du har stof tilovers efter gør kapper, kan du bruge det til at smide puder til sofaen eller sengen til at binde rummets ser sammen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com