Rhus for lejligheder med en katedral loftet

June 23

Rhus for lejligheder med en katedral loftet

Korrekt møbleret, kan et værelse med katedral lofter være både dramatiske og varme. Selv om det ville være umuligt at gå ind i en lejlighed, velsignet med disse højt til loftet uden at lægge mærke til dem, er der tricks til at lave rum føler sammenhængende og hyggelige. Det er alt sammen et spørgsmål om at bringe øjet.

Farve

Hvis du lejer, check med din udlejer om male loftet. En fantastisk ting ved katedral lofter er, at de er høj nok, at du har råd til at være dramatisk. Det er undertiden et gamble at male en standardhøjde loft fordi mørke farver absorberer lys, giver den optiske illusion, loftet er lavere end det egentlig er. Sådan en optisk illusion med en katedral loftet vil blot tjener til at trække øjet ned en smule og henlede opmærksomheden på resten af rummet. Hvis du beslutter at male loftet, vælge en farve, der er mørkere end på væggene og bruge en flad maling.

Understrege vandrette omdrejningspunkt

En anden teknik til at tegne øjet er at skabe et knudepunkt på væggen, der kræver opmærksomhed. En række udskrifter i matchende rammer, en iøjnefaldende kunstværk, eller en simpel stribe malet vandret rundt i lokalet i øjenhøjde vil alle gøre tricket.

Gå store

Efterlade små emner ud af et rum med en katedral loftet. Vælge en eller to meget store stykker af kunst, såsom et maleri og en overdimensioneret ur eller store gobelin og hænge dem, så de er 60 inches fra gulvet på deres center. Hvis du har mindre stykker af kunst, gruppere dem som de kan grupperes på en kunstudstilling. Alt i et rum med katedral lofter skal ser imponerende.

Vælg store møbler som høje reoler, en stor garderobe, overdimensionerede sofa og store, dybe stole. Rummet ser ud af balance, hvis loftet er grand, men møblerne er diminutiv.

Vindue behandlinger

En af de værste udsmykning forbrydelser, du kan begå i en lejlighed med katedral lofter er at indføre vindue behandlinger, der ikke passer til pladsen. For eksempel, vil Cafe gardiner eller vinyl blinds gøre noget for at understrege omfanget af rummet. Brug i stedet de længste gardiner kan du finde og hænge dem mindst en fod over toppen af vinduerne. Ikke alene vil de lange gardiner føje til drama af rummet, men de vil tjene som et andet redskab til at gøre rummet føler forholdsmæssige.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com