Rhus for Open-hylde køkkenskabe

April 17

Rhus for Open-hylde køkkenskabe

Open-hylde køkkenskabe kan forvandle rummet fra et konventionelt indrettede fødevarer forberedelse område til en samtale-inspirerende turistattraktion. Du kan dekorere overflader af open-hylde køkken frysere til accent indholdet samt vise eklektiske samlinger, der afspejler dine lidenskaber og smag.

Hylde overflader

For at henlede opmærksomheden på hylderne, maling eller pletten dem i farver, der supplerer finish af kabinettet. Hvis de fleste af kabinettet er usminkede bejdset træ eller dækket med flade maling, bruge en blank maling på hylderne eller gøre dem skinne med en høj-sheen gennemsigtig lak. Hylder dækket med blomstret væg eller hylde papir tilføje en gammeldags land touch til indretning. Dække eller male nogle hylder og lade andre overflader nøgne.

Glas og spejle

Udskiftning hylder fremstillet af træ, metal eller andre uigennemsigtige materialer med glashylder giver illusionen af en større kabinet, som lyset passerer gennem dem og giver en tredimensionel visning af objekter på skærmen. Dækker de kabinet vægge bag hylderne med spejlede fliser skaber en illusion af dybde.

Niveauer og niveauer

Istedet for benytter kabinet hylder af samme længde, bredde og konfiguration, variere deres størrelser og layout. Du kan opdele kabinettet i flere sektioner og placere smalle hylder ud for over og under bredere ones. Overvej at arrangere hylder i forskellige højder på hver side af kabinettet.

Mix og Match

Hvis du er en opkøber, giver open-skrinlagt kabinetter en platform for at gøre dem omdrejningspunktet for rummet. Erindringsmønter plader, antikke Fingerbøl, blæst glas figurines, krystal vaser og andre visuelt interessante samlinger får fuld opmærksomhed når vises på åbne hylder og ikke bag glasdøre. Du kan også oprette temaer på de åbne hylder, der afspejler interesser såsom renaissance kunst, internationale postkort eller retro kulinariske tools og gadgets.

Organiseret kaos

Stabling porcelæn og betjener stykker på åbne hylder er et almindeligt valgte indstilling. For at skabe interesse i displayet, skal du bruge ikke-slibende jordskælv kit til sikkert et par af punkterne i skæve vinkler for at give det indtryk, de er ved at vælte. Placere et usædvanligt emne blandt relaterede virksomheder skaber finurlig interesse. For eksempel placere et farvestrålende stearinlys blandt en udstilling af skarp sort eller hvid retter eller en favorit snekugle midt i en række af tin øl steins.

Open-hylde overvejelser

Mens open-skrinlagt kabinetter tilføje karakter til køkkener, er de sværere at vedligeholde end lukkede stilarter. Varerne samle mere støv end lukkede dem og kræver mere regelmæssig rengøring. Hvis du bruger objekterne på en regelmæssig basis, vil udseendet af skabene blive ændret, så højt bestilte skærme vil miste mere flydende.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com