Rhus for påfuglefjer

June 13

Påfugle er nogle af naturens mest glimrende pyntet fugle, så er det ikke underligt, at dekoratører ser til de farverige fjer til inspiration. Krikand, sort og guld af en påfuglefjer kan bringe en elegant stemning til et rum. Som du udarbejde design til din remodel, eller hvis du bare tænker på at tilføje et par tilbehør til din spisestue vægge, kan du overveje at bruge påfuglefjer som en base for din indretning. Fjerene findes i lange eller korte sorter fra de fleste håndværk butikker.

Buketter

En af de enkleste måder at dekorere med påfuglefjer er at finde en beholder, der koordinerer med farveskema for et værelse og Tilføj påfuglefjer til det en buket. Du kan gøre dette med meget små beholdere og placere dem på end tabeller, eller du kan bruge høje vaser eller paraply står og opstille lang fjer i beholderen. Klart containere kan være fyldt med farvede grus eller ornamenter og derefter har påfuglefjer strækker sig op fra underlaget.

Kranse

Gøre en krans til at hænge ethvert tidspunkt af året ved hjælp af en almindelig halm krans som base. Skære de meget korte fjer og holde enderne i en dab af håndværk lim; derefter stikke fjerene på plads. Overlap fjer så vidt muligt at dække halm bag dem, men pas på ikke at få lim på nogen del af fjer undtagen stilke. Du skal bruge et par dusin fjer til et projekt som dette, eller du kan tilføje bånd og falske blade til at udfylde kransen.

Ornamenter

Købe typen af klar plast ornament tilgængelige i julen, som du kan bruge til at gøre dine egne dekorationer til enhver tid af året. Skær påfuglen fjer for at være præcis længden af pærer. Disse ornamenter har et hul i toppen, så omhyggeligt dias fjeren i pæren og lim låget på. Du kan fastklæbe fjer til toppen af ornament til at stabilisere det stilk. Bruge krikand bånd til at lave en løkke til at hænge pynten, hvor du vil.

Rammer og masker

Kjole op gamle billedrammer og spejle af foring dem med påfuglefjer. Du kan klippe og lime så mange fjer som det tager at gå hele vejen rundt rammer, eller bare placere et par fjer strategisk i hjørnerne. En anden vægtæppe, du kan gøre dig er at købe en almindelig Halloween maske, lim totter af fjer til det som en Mardi Gras maske og hænge det til en festlig look.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com