Rhus for Roll Top skriveborde

January 21

Rhus for Roll Top skriveborde

Roll top skrivebord skjuler typisk kontor rod eller endda en computerskærm. Omslaget afrundede trækker ned som en brød kasse til at give rummet et renere udseende. Du kan forlade bordet i sin oprindelige finish for en mere traditionel, fornem look eller oprette en høj kontrast mod den møbler antikke form med moderne maling, hardware og vise elementer.

Maling

Roll top skriveborde er typisk lavet af tunge træsorter i medium til mørkere finish, men du kan oprette en kontrast mellem deres vintage stil og moderne farve med en frakke af maling. Malingen fremhæver også en allerede interessant stykke af møbler. For dramatisk kontrast, kigge efter farver, der sidder overfor hinanden på farvehjulet. Et skifer grå fungerer godt med fed gul skuffen trækker og drejeknapper, f.eks. Eller tilføje en elegante art deco touch ved at male bordet en creme eller lys citron og installere nye sorte gemstone hardware. Opal og onyx også fungerer godt.

Overføringsbilleder

For en legende look og et strejf af moderne grafisk stil, bruge decals eller stencils på bordet over en solid maling finish. De afrundede dække gør en passende baggrund for en lille landskab eller voliere scene i silhuet. Du kan også bruge en større klistermærke på siden af skrivebord, eller skåret et stort klistermærke i flere stykker, og derefter udvide det over de forreste skuffer og dække for et billede med negative rum. Små mønstre og motiver arbejde godt for en all-over mønster eller til at fremhæve den roll-top dækning mod den solidt skrivebord.

Billeder og kunst

Åbn topdækslet roll og bruge det som en skærm for små billeder, postkort eller kunstnerens samlekort. Hænge et lille stykke sejlgarn på indersiden af den hule skrivebord, derefter bruge ringbind klip eller klemmer til pin up vintage postkort eller sort / hvide fotos. Bland og match billeder, eller bruge dem til en lille byge af farve. Vise en lille blomst i en vintage tekop eller sconce til at skabe en shadowbox effekt, eller gemme små elementer i vintage dåser eller decoupaged kasser.

Tingeltangel

Gøre dit skrivebord til en skærm til en skattet samling. Vintage tekopper, gamle farvede glas og vintage bøger alle passe ind i roll top skrivebord tid-slidt look. Vise friske afskårne blomster i små flasker, eller sæt et par større potteplanter på toppen og i hule af skrivebord i vintage te dåser eller simpel porcelæn plantageejere, som kontrast til træet. Du kan også angive en større blomster display eller kultur på toppen af skrivebordet, forlader det tomme eller lukket for en enkel stil.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com