Rhus for små & smalle gangarealer

March 12

Rhus for små & smalle gangarealer

Gangene er ofte overset, når det kommer til udsmykning. De er typisk ses som utilitaristisk, så de ikke får samme opmærksomhed som resten af huset. Men gangene er den kanal, hvorigennem du og din familie få fra sted for at placere. Du tilbringe sandsynligvis så meget tid, gå gennem din gangarealer som du gør i andre enkeltværelse. Gøre gangen skiller sig ud med nogle dekorative flair, der spiller op sin smalle længde.

Maling

Lysere farver gøre et rum føler større, mens mørkere farver gøre et rum føler lukket i og små. Brug lyse farver til dine små, smalle gangen. Skabe mere plads ved at vælge en lysere tone til loftet og en lidt mørkere supplerende skygge til væggene. Hvis du har wainscoting, svare det til loftet for kontinuitet.

Belysning

God belysning er altid vigtigt, men det er afgørende i små rum. Installere Loftlamper med jævne mellemrum hele vejen langs loftet. Loftlamper fungerer bedst, da de er af vejen og over din linje af syne. Vægarmaturer vil arbejde for, men sørg for at montere dem. højt nok, at de ikke griber ind på dig, mens du går ned ad gangen.

Spejle

Spejlene gøre et rum føler større, og de kommer i mange former og størrelser for at imødekomme enhver indretning. Bruge små indrammede spejle af forskellige størrelser og former for en eklektisk display i din smalle gangen, eller installere en lang tynd spejl afspejler figuren af rummet. Et spejl på væggen for enden af gangen vil gøre hallen synes endnu længere, end det er, at skabe en cirkus sjov-hus føler.

Løbere

Hvis du har en træ-floored gangen, kan du overveje at tilføje et gulv runner tæppe for at trække øjet ned på længden af rummet. Løbere gøre rummet føles længere og væske, og giver mulighed for at bringe ud af farver og figurer fra din øvrige indretning. De beskytter også trægulv. Dette er især velkommen i husstande med kæledyr og små børn.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com