Rhus for store moderne indendørs plante

March 5

Rhus for store moderne indendørs plante

Nogen kan holde planter eller et træ i en overdimensioneret, moderne plantageejer, men du er ikke nogen. Derudover har du indretning eller design dilemmaer, der let kunne løses, hvis du har fundet måder at genbruge disse planters og udvide deres anvendelighed. Uanset om din plante er flerfarvet eller jordet terra cotta, har store huller i bunden eller komme med vedlagte retter, er der utallige måder at gøre udsmykning magi. En gang har du forvandlet en plantageejer til en en-af-a-kind dekorative tilbehør, du er en pro. Fortsæt.

Stave og Stokke og ' Brellas, Åh min!

Hvis du bor i et område, der er ikke fremmed for regn og sne, kan besøgende afstive deres regn gear mod døren eller kassere en paraply skødesløst, ombøjning sig i en hindring, der kan gulv en intetanende ankomst. Det er derfor at dreje en plantageejer i en beholder for alt høje og vaklende, som paraplyer, Stokke og målestokke, giver mening. Dekorere ydersiden af plantageejer med stick-ons skåret i form af åbnede paraplyer, vedhæfte vinetiketter eller scrapbog kunst og lak beholderen, når det er trimmet. Du kan også bruge en stencil og maling til at skrive din familie navne på planter eller brev en sjov besked som "For drypper kun."

Bagvendt tabeller

Hvis du elsker at vende tingene at skabe hjem tilbehør, vend dine planter og dekorere det med materialer, at koordinere med dit værelse decor, morphing puljen i en tabel base eller piedestal. Du kan ombryde plantageejer i gave papir og forsegle det med lak, slipcover det med stof, strikke et ærme, der passer over plantageejer eller bruge klistermærker, overføringsbilleder eller faux perler for at gøre skibet til en tabel base. Placer glas bordplade på plantageejer eller lim en dekorativ bakke til overfladen og voila--at Tom planter er nu et hvilested for et foto, figur eller fjernbetjeninger, der synes at holde multiplikation.

Legede med børnene

Uopfindsom moms nøjes med ho-hum plastik spande med låg til opbevaring af legetøj, men dit barn fortjener noget mere attraktiv, så genindspilning en moderne plantageejer i en dukke eller Plys dyr indehaveren. Store sal plantageejere er tunge og blive sat, så du kan proppe masser af dukker og dyr i åbningen, hænge dem over side for hurtig hentning og du behøver ikke at bekymre sig om plantageejer vælter og dumping legetøj på gulvet. Brev plantageejer med dit barns navn eller bede hende om at udvælge sjov dekorationer som selvklæbende skum udskæringer i form af blomster eller dyr. Du kan også male plantageejer med tavle maling og lod hende gøre hendes egen skiftende dekorationer ved hjælp af farverige kridt pinde.

Stuve kaster

Start med nogen form for plantageejer--især rektangulære eller kvadratiske-- og oplev en attraktiv løsning for stakkene af kast, der synes at gå i stykker savnet hver gang du krølle op på sofaen og indser du har brug for en. Organisere sengetæpper af pænt oprulle de enkelte kaster og stående dem på deres afslutninger inde plantageejer. Ikke mere rifling gennem skuffer og skabe til at finde din kaster. Her er en sjov måde at dekorere plantageejer, så det passer til formålet: Wrap og binde en lang vinter tørklæde rundt i periferien af fartøjet, og hvis plantageejer sker at have ben, sætte en baby bytte eller spædbarn mellemstore handske på hver for en sød og kreative lagringsløsning til kaster.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com