Rhus for unge mænd

April 13

Rhus for unge mænd

Unge mænd frisk ud af college har brug for en lejlighed, der afspejler deres nye liv. Det skal sige, "Jeg har forladt min teenagere og college år bag og jeg er klar til at gå frem i det liv, jeg har forberedt sig på de sidste 20 år." Det bør være et sted, der er unge, energiske og repræsenterer den unge mands karriere og interesse.

Maling

Medmindre lejligheden er nymalet, spørge udlejeren, hvis du kan male. De fleste udlejere er glade for at lade dig male så længe det er en dejlig jord tone. Det sparer ham tid og penge. Vælge en neutral farve offwhite eller beige. En nymalede lejlighed lugter godt og er ren.

Møbler

Hold møbler til et minimum i begyndelsen, som du kan altid tilføje flere møbler senere. Oprette en underholdningsområde med en neutral sofa foran en Storskærm. Placer en stak af store puder i en kontrasterende farve rundt i lokalet, så gæsten kan sidde på dem under din foretrukne sportsbegivenhed. Gøre plads i den levende område til et skrivebord og en reol. En god madras i soveværelset er vigtigere end en hel soveværelse sæt. Male et vægmaleri af en sø på væggen for enden af sengen i stedet for et hovedgærde. Købe en kommode fra en sparsommelighed shop og redo det til soveværelset. Hvis du har en bar counter i køkkenet, vælge barstole i stedet for bord og stole. Købe modulære opbevaringsbeholdere. Husk, mindre er bedst i en lille sted.

Væg og værelse dekorationer

Lad vægdekorationer afspejler du og din personlighed. Hvis du er en stor sportsfan, få plakater af dine favorit hold eller sport og ramme dem. Gøre et billede gruppering bag sofaen. Tilføj et stænk af farve i din vægtæpper. Sat hylder op for enhver trofæer og priser fra high school og college. Tilføje en farverig tæppe foran sofaen og ved siden af din seng. Gøre det til din egen men ikke rod.

Vindue behandling.

Små lejligheder er undertiden mørkt, så du skal drage fordel af enhver lys, der kommer fra et vindue. Men du ønsker ikke at lytte til støj fra naboer og gaden. Holde dine gardiner simpelt. Gå til sparsommelighed eller discountbutik og købe isoleret forhæng i en farve, der supplerer lejligheden. Gardiner kan være åben i løbet af dagen for lys og lukket om natten for at holde støj og kolde.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com