Rhus i sydvest Design

July 23

Rhus i sydvest Design

Gør et hus et hjem betyder omgiver dig med ting du elsker at gør du føler dig glad, tryg og sikker. Sydvestlige stil omfatter en bred vifte af design og arkitektoniske påvirkninger, der omfatter ranch, moderne sydvest og Native American i en palet af rige farver og toner. Store, chunky møbler og tilbehør i naturlige materialer som træ, læder og sten skaber en unik atmosfære. Hvis dette design vifte føles godt og føles rigtigt for dig, vil så sydvestlige indretning og design hjælpe dig gøre dit hus til den sydvest-stil hjem i dine drømme.

Hoveddøren sydvestlige stil

Forstuen til dit hjem er det første sted besøgende bliver introduceret til din stil. Hoveddøren og inde i foyer er perfekte steder at indarbejde sydvest designelementer. En tunge trædør på oversize hængsler er en fed sydvestlige erklæring, der forankrer andre sydvestlige accenter. Store keramik, smedejern illustrationer og bløde adobe farver som sennep gul, brændt appelsiner og dybe brune genskabe følelsen af en ørken ranch. Stor skifer i naturlige jorden farver på fortove, trin og inde foran døren tilføje herom. Belysning suspenderet af chunky jernkæder, naturligt lys fra ovenlys og Glasmosaik side dørpaneler og glas mellemværker i døren bringe lys ind i dit hjem.

I køkkenet

Den centrale funktionalitet i køkkenet i ethvert hjem gør det et vigtigt område for design. Udvide den varme sydvestlige føler fra hjemmets forstuen ind i køkkenet ved hjælp af den samme gulvbelægning som den forreste indgang. Bruge en eller to farver fra den forreste indgang i køkkenet i fliser eller maling på væggene. Ovenlys og store vinduer i køkkenet fremhæve din sydvest designstil. Varme træ toner for kabinetter og møbler supplerer farver og fornemmelsen af adobe flise og naturligt sollys.

Badeværelser

Dekorere badeværelse med et fundament af sydvest design ved hjælp af Natursten fliser og jord toner på væggene, smedejern belysning og chunky eller udskåret træ-indrammede spejle. Kobber accenter til køkkenvaske og vandhaner tilføje en rustik, eksotisk metal element. Gøre plads til jordet stearinlys på messing søjler. Bruge træ accenter til persienner og vægudsmykning. Oversize håndklæder og vaskeklude, håndklæde stativer og tilbehør er prikken over i'et.

Udendørs

Udvide den sydvestlige stil ud af bagdøren til dæk og terrasser. Brug store terracotta keramik og skulpturer. En oversize adobe ovn eller chimenea pejs tilføje sydvestlige atmosfære til aften sammenkomster. Smedejern rækværk omkring dæk eller terrasser og udskårne log Dorne bringe sydvest til din baghave og udvide hjemmets stil til den udendørs rum. Landskabspleje elementer som kampesten og sandscapes med rustik sydvestlige accenter som vogn hjul, ko kranier og ranch redskaber binde indersiden styling med den samlede ejendom.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com