Rhus: Maling farve

October 22

Maling farve sætter stemningen og tonen i hjemmet og kan straks forvandle en kedelig plads til en lyse skærm. Når dekorere med maling, tage i betragtning, dit hjem æstetiske og din egen personlige stil. Hvad enten det er beroligende, dramatiske eller en kombination af begge, din perfekte paletten er sikker på at peppe ethvert rum i hjemmet.

Accent farver

Oprette et brændpunkt i rummet ved at oprette en accent væg for at trække dig ind i rummet. Fed, lyse maling farver såsom rød exhilarate rummet men uden overvældende rummet. Højglans rød maling fungerer som sin egen kunst langs den ene væg i rummet. Energize med orange maling. Orange accenter er fed og stråleformet varme i små eller store rum. Vælg en farve fundet i en favorit pude eller tæppe og echo, på accent væg. For eksempel, oprette nuancer af blå-grå en dramatisk silhuet til mørke møbler og sort tilbehør som spejle og vaser. Hvis du tørster et smarte farve, pink med et strejf af lavendel infunderes i malingen lysner og lyser op i rummet til at oprette en uventet burst af drama.

Farvekombinationer

Ikke bare male væggen én farve; i stedet, prøve at kombinere farver i favorit nuancer til at accent hjemmet. Beroligende grå-blues malet på væggene og blandet med en dyb chokoladebrun på trim og møbellister skaber en rig, luksuriøse design. I dyb brun haven plads og ekkoer toner findes i mørke møbler og tilbehør. Kombinere nuancer af grønt til at skabe en rolig, beroligende virkning, der fremkalder følelsen af en cool stykke af havet glas blandet med en dyb grønne græsstrå. Bringe himlen i hjemmet ved hjælp af medium nuancer af blå maling på væggene, kombineret med lyseblå på loftet. Blege farver som blå bruges i en forstuen eller Ammans straks skabe følelsen af en større plads. Male et stort rum som levende eller alrum med en lys orange kombineret med en dyb grøn. Dyb grøn, næsten sort, saldi ud bleg orange nuance til at oprette en dramatisk, men beboelig plads. Den eventyrlystne blanding af farver tilføjer expansiveness til rummet.

Neutral palet

Når du er i tvivl, vælge en neutral palet, der omfatter cremet hvide, blege gule og cool greens. Cremet hvid maling farver lysne straks op plads til at skabe illusionen af en større plads. Den blege, cremet hvid tillader tilbehør i hjemmet til at skille sig ud. Cool moss grønne fladere ethvert rum uden overvældende rummet. Malet i et gæstebadeværelse eller børnehave, er det en go-til neutral nuance, der ikke skuffe. Ikke forsømme gangene i hjemmet. I stedet Giv rummet en opdateret look med en frisk lag af beige. Ligesom en godt slidt, brudt i par khakis, beige virker i både formelle og uformelle indstillinger og giver rummet en klassisk design. Varm beige maling med blues og bløde reds for pop af farve.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com