Rhus med afslappende farver for et stort soveværelse

December 28

Rhus med afslappende farver for et stort soveværelse

Dit soveværelse bør være en behagelig og afslappende rum personligt til dig. Snarere end blot vælger en tendens i design, overveje din egen farve indstillinger og vælge dit soveværelse skygge i overensstemmelse hermed. I sidste ende, du vil ikke føle sig afslappet i dit space hvis du ikke kan lide farven. Eksperimentere med farver før begå ved at male en farveprøve på væggen og observere det for et par dage. Når du er sikker på, dykke ned og accessorize for at skabe en sand oase.

Neutrale farver

Oprette et roligt tilflugtssted ved hjælp af neutrale farver som rig brune og cremede hvide. Holde konceptet simpelt ved hjælp af kun et par nuancer af farve. Farver inspireret af sand eller sten arbejde godt eller designe dit værelse i kaffe og karamel nuancer. Introducere visuel interesse med grafiske mønstre på vægge eller gulve. Subtile lodrette væg striber tegne øjet op udvide højden af rummet. Tilføje et mønstret tæppe i subtile neutrale nuancer til jorden rummet og tilføje dimension. Browns kan blive tung så sørg for at holde med lysere lysere nuancer eller bruge et strejf af fyldig mørk brun til accenter i en cremefarvet plads.

Grønne og blå

Nuancer af grøn og blå i en række nuancer bevise en nogensinde populære valg for soveværelser. For de leder efter en naturlig og afslappet look, gør en blød grøn palet med blå accenter et glimrende valg. Aktuelle tendenser mod miljømæssige farveskemaer gøre blues og greens et moderne valg så godt. Vælg farver inspireret af naturen, såsom himmel blå eller mosgrøn. Undgå primære nuancer, som de kan være for barsk for en afslappende soveværelse rummet. Udnytte forskellige nuancer for at undgå en monoton look og omfatter strejf af frisk sprød hvid som accenter på pyntepuder eller lampeskærme.

Lavendel

Overveje lavendel for en utraditionel soveværelse design. Både glamourøs og afslappende, lavendel er en jord tone perfekt til at skabe en romantisk og feminine plads. Par lavendel med strejf af lys guld at fremhæve farven og give rummet pop. Soveværelser danne den perfekte plads til at eksperimentere med saftig finish, såsom fløjl gardiner eller sengetøj og udarbejde inventar, såsom lysekroner, som kan være alt for overvældende for stuer eller familieværelser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com