Rhus med papir lanterner

October 24

Rhus med papir lanterner

Papiret signallygter kan fungere som alvorlige hjem designløsninger, tilføje en note af lethed samt lys til en rummets indretning. Eller de kan vise sig som festdekorationer for en alfresco aften på terrassen eller en formel reception i stuen. De arbejder i alle rum i huset--fra køkkenet til spisestue til en undersøgelse eller soveværelse. Og mange sammenbrud for nem opbevaring når de ikke er i brug.

Kæmpe papir "Moon"

En overdimensioneret papir lanterne anvendes som belysning omdrejningspunktet for en spisestue eller bibliotek synes at Månen fanget inden fire vægge. En ren hvid lanterne, suspenderet på en fast post fra loftet i en all-white room, skiller sig ud på grund af sin størrelse. For at balancere det, holde indretning simpel og echo form af papir verden med et rundt bord eller en stor rund hvid Kina fad placeret i midten af en nøgne træ kvadratiske eller spisebord. I et bibliotek eller den hænge en pergament-farvet papir lanterne-den større jo bedre. Bruge det primært til humør, ikke belysning, men udstyre lanterne med et farve-afbalanceret pære på en lysdæmper, så det kan tilføje en note af mystik til rummet eller give nok lys til et spil skak.

Klynge af papir lanterner

Bland former og størrelser af lanterner alle én farve eller blande farver og skabe en klynge af papir lanterner til at lyse op et hjørne. En buket af runde, farvede lanterner vil ligne en masse skinnende balloner, når lysene er tændt. En samling af kuber, cylindre, glober, kasser og prismer i en enkelt farve bliver en lysende skulptur når stablet eller grupperet og hængte med lys. Papiret signallygter er ideelle til dette design behandling, fordi de ikke tilføje vægt eller tunge synlig masse til rummet og deres relativt lave omkostninger gør købe flere lanterner overkommelig. Ved hjælp af mange lanterner behandles som et lys, får du stor betydning for en beskeden investering. Og du kan ændre konfigurationen af belysningen, når du har brug for en frisk udseende.

Party Dekorationer

Papiret signallygter låne en magisk note til indretning til et bryllup, barnedåb, speciel fødselsdag eller anden fest. Købe en spredning af pastelfarver og usædvanlige former til streng blandt træer i en have. Gå på jagt efter håndmalet papir lanterner at vende en havestue i et smykkeskrin. Bland lys strenge af lille papir lanterner med større, individuelle lanterner og papir blomster, malet parasoller eller papir streamers for over-the-top temmelig. Hænge en rød og guld papir drage fra loftet og omgiver det med matchende papir lanterner at fejre månenytår med de dynamiske traditionelle farver af høj energi og lykke.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com