Rhus med sorte sofaer

June 9

Rhus med sorte sofaer

Når redesigne dit hjem interiør, kan du holde visse elementer og arbejde dem ind i den nye indretning, enten fordi du kan lide dem eller fordi budgettet ikke strække til at købe nye møbler. En god ting om en sort sofa er at sort går med alt; ingen farver sammenstød med sort. Men hver anden farve du hold med sort vil skabe en meget anderledes færdige udseende, så det er stadig et område, der kræver omhyggelig overvejelse og planlægning.

Sort og hvid

Sort og hvid er måske den mest oplagte stil decor når du arbejder med en sort sofa. På grund af disse farver skarp kontrast, kan den færdige virkning være en lidt kold. Undgå en meget streng sort / hvid farveskema, med tilsætning af lysere nuancer af grå og masser af bløde møbler, Blødgør udseendet af rummet. En anden mulighed er at tilføje et stænk af lyse farver, som en rød pude eller en farvestrålende blomster midtpunkt. Sort og hvid behøver ikke at være en ligelig blanding; sort sofa kan være sort i en hvid rum kun splash, eller vægge kan være den eneste hvide i et rum af sort møbler.

Lyse og dristige farver

Hvis du leder efter en lysere, mindre sofistikeret stil af indretning, teaming sort med lyse farver skaber et slående, sjovt miljø. En mulighed er at designe plads omkring et tema. Sexet pinks, røde og sorte oprette den ideelle farveskema for en Moulin Rouge tema. Antikke møbler, omfattende brokade stof og elegante gardiner fuldføre udseendet. Sort og rød er gode farver for en gotisk stil værelse, gået sammen med tunge stoffer, såsom fløjl og brokade. En anden stil, der byder på sort og rød er asiatiske rødt er et symbol på held og lykke. Denne stil funktioner stærkt lakeret, intrikat detaljerede møbler og tilbehør.

Periode Decor

Sort sofa passer smukt ind i en række tidstypiske udsmykning stilarter. Klassisk stil byder på græske og romerske design og en farvepalet, der er inspireret af naturen; tilføjelse af en slående sort stykke tilføjer til det klassiske look. Sort samtidig supplerer chromen at funktioner i "art deco" stil samt pryd, dekorative stil med barok design. Decor stilarter, at funktionen en middelalderlig tema som Jacobean og Tudor er også meget velegnet til tilsætning af sort.

Eklektisk indretning

Eklektisk indretning blander en bred vifte af udsmykning stilarter fra forskellige perioder og lande. For eksempel, kan en moderne sort sofa, en antik stol, Middelhavet terracotta urner, tunge barok draperier, asiatisk-inspirerede puder og art deco-sal tæpper alle være kombineret i ét rum. Tricket til at forhindre rummet bliver en rodet rod er at binde alt i rummet sammen med farveskema. Neutrale vægge forhindre detaljerne i de enkelte designelementer af rummet bliver tabt, og hvis sofaen er den eneste sorte i værelset, tilføje et par sorte puder og tilbehør såsom billedrammer at binde sort i resten af rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com