Ringen støj i en Crosley Gas ovn samtidig forvarmning

April 13

Det kan være normalt at høre din Crosley Gasovn gør en ringetone eller klikke støj mens forvarmning. Støjen er normalt forbundet med tændsats, også kendt som pilot lys, eller det kan indikere, at ovnen cykling for at regulere sin madlavning temperatur. For de flestes vedkommende er en afringning støj ikke nødvendigvis giver anledning til bekymring.

Relæ støj

Det er ikke ualmindeligt at høre en ringetone støj fra relæ kontrol i en Crosley Gasovn, som det preheats. Denne støj er lavet som ovn cyklusser mellem de bage og stege elementer til at opnå en bestemt temperatur. Selv om støj kan høres i alle ovne, gas, er det generelt mere fremtrædende i ældre modeller end nyere.

Løs Tændsats

En løs tændsats kan gøre en afringning støj, når du starter din ovn til at forvarme. En metal beslag, der er fastgjort med en skrue til ovnen holder tændsats på plads. Over tid, kan skruen løsne og forårsage Tændsats til at vibrere, når det varmer. Efter en flamme er produceret, tændsats skal cykle ud og den afringning støj fade gradvist. Find tændsats og stramme beslag skruen. Hvis beslaget er brudt, er det erstattet.

Svage Tændsats

Selvom det er sjældent, det er muligt at høre en svag tændsats gøre en svag ringen lyd mens forvarmning. Denne lyd indikerer, at tændsats kæmper for at nå en tilstrækkelig temperatur for at generere en flamme. Undersøge den tændsats, som er monteret på ovnen brænderen, når du tænder for den. Det bør glød lyse gul eller hvid under normal drift. Hvis den lyser rødt, det brænder og bør udskiftes. Selvfølgelig, hvis tændsats ikke glød på alle, det er defekt og skal ændres ud for din ovn til varme ordentligt.

Fugt

Undertiden fugt kan komme videre i ovnen tændsats og forårsage det ring eller kryds periodisk mens ovnen forvarmning. Som ovnen varmes op, fugt skal tørre, og støjen skal stoppe. Hvis du hører en ringetone støj hver gang ovnen preheats, kontakte Crosley for at planlægge et servicekald.

Garanti

Hvis din Crosley Gasovn er mindre end 10 år gammel, er sin tændsats og spark modul dækket under producentens udvidet begrænset garanti. Derfor, hvis tændsats eller dele relateret til den ovn Tændingssystem er defekt, kan du kontakte Crosley for at få spørgsmålet behandlet uden ekstra omkostninger end prisen på arbejdskraft. Hvis ringen bliver et problem, der forværres over tid eller fører til yderligere problemer med ovnens operation, skal du kontakte Crosley for at have en tekniker inspicere apparat til defekte komponenter.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com