Risikoen for en infrarød ovn

September 21

Som teknologi er blevet forbedret gennem årene, har folk været i stand til at gøre meget mere i kortere mængder af tid. For eksempel, er at foretage telefonopkald via mobiltelefoner, sms'er, e-mail, fax og endda madlavning fødevarer alle eksempler på hvordan teknologi har hjulpet menneskeheden blive hurtigere og mere effektiv. Ved hjælp af infrarød varme til at koge med er en måde hvorpå mennesker kan tilberede mad hurtigere, men visse risici eksisterer.

Hvordan infrarød varme værker

Det infrarøde lys, der anvendes i ovne, infrarød producerer varme på en højere frekvens end dem, der anvendes i traditionelle ovne. Infrarød ovn er købedygtig koge indersiden og ydersiden af fødevarer på samme tid, fordi der er to sæt af infrarød varme bølger, der går ud. Først består af højere frekvens varme i korte intervaller; andet er lavere frekvens hedebølger, der er i længere intervaller. Dette tillader folk at tilberede deres fødevarer til priser tæt på 50 procent hurtigere end de kan i traditionelle ovne.

Typer af ovne, infrarød

Flere typer af ovne, infrarød er på markedet. Mange mennesker tror, mikrobølgeovn og brødrister ovne bruger infrarød varme, hvilket er rigtigt. Mikrobølgeovn bare ikke næsten som high-powered som nogle infrarød ovne er. For eksempel, bruge mange industrielle ovne bruges til at tilberede hamburgere, brød, chokolade og andre typer af fødevarer, infrarød varme til lave mad/bage fødevarer med. Der er også mindre high-powered infrarød ovne - eksempelvis Nuwave og Infrawave ovn - til rådighed for nogen til at købe. Disse ovne er ofte annonceres af beskriver, hvor hurtigt de kan tilberede en lille kylling eller andre typer af fødevarer.

Øget hjertesygdomme

Nogle sundhedsmæssige risici er knyttet til madlavning med infrarød ovne. En sådan risiko er øget kolesterol findes i mejeriprodukter når opvarmet med infrarød varme. Al mælk har naturlige kolesterol i det; Når det opvarmes i mikrobølgeovn eller en anden type af infrarød ovn, ændres kolesterol naturlige sammensætning i oxideret kolesterol, som øger risikoen for hjertesygdom. "Pakistan Journal of Nutrition" udgivet en undersøgelse i et af sine 2005 spørgsmål, der erklærede, at mælken opvarmes med infrarød varme havde de højeste beløb af kolesterol oxidation end nogen anden form for opvarmet mælk.

Tab af Vitamin B12

Vitamin B12 er en af de mest kritiske vitaminer som det hjælper med at regulere røde blodlegemer, holde nervesystemet fungerer korrekt og forebygge sygdomme, såsom hjerte-kar-sygdom, demens og Alzheimers. Derfor er det vigtigt at få de relevante mængder af B12 gennem din daglige kost. Men brugen af infrarøde ovne udgør en trussel mod det som de har vist sig at drastisk reducere den mængde Vitamin B12 findes i de fødevarer, de lave mad. I 1998 viste en undersøgelse i Journal of Agriculture og fødevarekemi, at fødevarer tilberedt i en mikrobølgeovn mistet op til 40 procent af Vitamin B12 oprindeligt fundet i dem.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com