Roach Poison forholdsregler

March 20

En skalle angreb er et af de værste problemer en boligejer kan klare. Ikke alene er kakerlakker ulækkert, de kan bære sygdommen og skadelige bakterier. Hvis du kan se en roach i dit hjem, mere end sandsynligt der er masser flere til at følge og problemet skal behandles direkte som hurtigt som muligt. Men dagens roach forgifter er ekstremt giftigt ikke kun til roaches men for mennesker og dyr samt. Passende forholdsregler er nødvendige, når du bruger nogen form for roach gift.

Opbevaring

Som med alle husholdningskemikalier, bør roach gift altid holdes i et område, der ikke er tilgængelige af børn eller kæledyr. Nogle af de bedste valg omfatter høje skabe og hylder eller sikker skabene. Sørg for, at beholderen lukkes ordentligt igen efter hver brug og aldrig overføre roach gift i en anden beholder, især en, der kunne forveksles med børn som en sikker forbrugsvarer. Endelig holde nogen beholdere af skalle gift væk fra varme, åben ild og gnister.

Læs alle etiketter

Læs altid etiketten hele advarsel før åbning af en pakke af skalle gift. Hvis en del af etiketten mangler eller ulæselig, kan du købe en ny pakke. Ved hjælp af for meget eller for lidt eller giften forkert kan mindske dens effektivitet.

Bortskaffelse

Metal, aluminium og stål dåser alle kan genbruges på et lokale Genbrugsplads. Hvis du ikke har en Genbrugsplads nær dit hjem, kan pakken være smidt i papirkurven. I begge tilfælde Sørg for indholdet af pakken er brugt helt ved at følge anvisningerne på etiketten. Aldrig venstre smid væk eller forsøg på at genbruge en container med kemikalier inde.

Ansøgning

Aldrig gælde roach gift på en person eller dyr. Dække alle mad-håndtering udstyr og retter inden du bruger roach gift i dit hjem. Vask din hud straks med sæbe og vand, hvis du kommer i kontakt med roach gift og umiddelbart efter påføring gift omkring dit hjem. Undgå håndtering af levnedsmidler eller fødevarer-håndtering udstyr umiddelbart efter brug af skalle gift i dit hjem.

Førstehjælp

Hvis roach gift kommer i kontakt med øjnene, Begynd at skylle dem med varmt vand straks. Hvis roach gift er indtaget, kontakt læge eller din lokale giftkontrolcenter straks. Aldrig fremprovokere opkastning, medmindre du specifikt bedt om at gøre det af en professionel.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com