Rock Landskabspleje projekter

December 18

Når landskabsarkitektoniske enten din forreste eller baghave, overveje at oprette en erklæring ved at indarbejde nogle type af sten - floden eller lava sten eller endda kampesten. Sten kommer i mange forskellige former, størrelser og teksturer og tilføje nemt interesse for din landskab. Da de er så holdbare, vil projektet de bruges i modstå elementerne og forblive attraktive i en langvarig periode.

Lava Rock foran plænen

Hvis du bor i en ørken klima, hvor overskydende vand er knappe og sandsynligvis ikke tilgængelig til brug til at dyrke en frodig grøn plæne, forvandle din forhave til et attraktivt display med lava klipper. Som navnet antyder, er disse bjergarter dannet fra lava og kommer i en række farver, herunder rød, sort, grå og brun. Disse sten kan købes på store kasse hjem forbedring butikker.

Vælg hvilken farve sten du ønsker at bruge--rød og sort, f.eks. Før om din klipper, helt rydde området hvor du agter at lægge dem i snavs. Danne et mønster i din yard med gummi haven kantning--plante senge eller stier, for eksempel - som vil gøre det lettere at opnå det look du ønsker. Når du har oprettet dit mønster, lægge din lava klipper. Hvis du planlægger at indarbejde eventuelle planteliv i din værftet, ville det være bedst at plante det før om dine sten, da det er lettere at lægge sten omkring planterne, end det er at grave gennem klipperne.

River Rock sti

Bruge river rock til at oprette en finurlig, bugtende sti i en have. Ligesom lavasten, floden rock også kommer i en række farver, herunder hvid, sort og grå og kan også købes i store kasse hjem forbedring butikker. At skabe en rock sti er svarer til at skabe en stenet foran plænen. Beslutte, hvor du vil placere bane og helt fjerne alle rester fra lokationen. Hvis du påtænker at gå på vejen, købe stykker flise eller skifer og lægge dem langs stien som foden sten, som river er rock en robust overflade til at gå på. Line kanterne af stien med gummi haven kantning til at forhindre klipperne breder sig væk fra stien og blot udfylde området med river rock.

Kampesten

Bliv ikke frustreret hvis du har en boulder ret i dine omgivelser - i stedet, bruge det til din fordel og indarbejde det i din landskabsdesign. Plante et blomsterbed rundt om stenen eller omgive det med mindre sten eller småsten. Tilføj drama til stenen ved at placere en spotlight foran det og lysende det om natten. Gøre stenen til en attraktiv egenskab af dit landskab.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com