Rød bredskuldret stank Bug fakta

December 29

Rød bredskuldret, eller rød-stribede, stank bugs er insekter, der stammer fra Brasilien og nu bebor Louisiana. Fejlen er en planteæder, der har ødelægger sojabønnehøst siden år 2000, da det blev opdaget i Amerika. Fejlen stank er opkaldt efter den røde linje, der krydser dens trekantede skuldre fra den ene side til den anden.

Pet stank Bugs

Stinke bugs gør god insekt kæledyr. Selv om vilde insekter overlever normalt kun op til et år i fangenskab, er holde en en glimrende måde at lære om den specifikke insekt miljø, livsstil og jagt vaner. Det er bedst at forskning insekt, men før fanger sig nemlig en pet. Rød bredskuldret stank bug er en planteæder, og friske planter er den bedste mad for dem. Fejlen får sit vand fra de planter, det spiser. Buret bør være et mesh bug bur, typisk for butterfly boliger, som kan købes dyrehandler butikker eller online uddannelses-programmer.

Stinke af fejlen

Stinke bug tjent sit navn ved at udskille en duft fra porerne findes langs den bug sider. Dette er en forsvarsmekanisme fejlen bruger til at holde rovdyr på afstand. Da en stank bug er knust af en menneskelig, er sække boliger væsken smadret, frigiver den duftende væske. Selvom stank bug frigiver duft når fugle, større aggressiv bugs eller edderkopper angreb, angriber ofte angreb og spiser fejlen alligevel.

Pentatomidae

Tilhører familien Pentatomidae, er stank bug unikke i form fra andre bugs, det synes at have fem sider, med brede, kraftige skuldre, der giver et billede af at have fem sider. Thorax, brystet af fejlen, er et rektangel over de skarpe skuldre, der giver bug tre af sine tilsyneladende fem sider. Disse skuldre vinkel udad fra kroppen på toppen af maven. Maven af rød bredskuldret stank bug er bred ved skulderne, i et område kaldet scutellum, og derefter tilspidset til et punkt og er omfattet af vinger, skaber de sidste to sider af den Pentatomid usædvanlig form.

Planteædere

De fleste typer af stank bugs, rød bredskuldret typen inkluderet, er planteædere. Stinke bug har lange, gennemtrængende munden dele der fejlen stikker indeni en plante til at fodre på saft. Rød bredskuldret stank bug spiser kun planter, men, mens andre stank bugs bruger lang mund dele til at angribe andre bugs. Nogle stank bugs, såsom brune stank bug, er bragt til felter til at bytte om rød bredskuldret stank bugs og andre planteædende insekter, så landmændene kan beskytte deres afgrøder.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com