Rød & fløde rosenblade

August 20

Rød & fløde rosenblade

Rosenblade drysses på en overflade oprette en elegant eller romantisk indflydelse. Uanset om du udsmykning til et bryllup, intim middag eller Valentinsdag, kan du købe frisk rød og creme rosenblade fra din lokale blomsterhandler for en smuk og duftende room accent.

Betydning

Rød og creme rosenblade er ideelle dekorationer til Valentinsdag eller bryllupper, da disse steg farver formidle forskellige men betydelige betydninger. Hvid eller creme rosenblade repræsenterer renhed eller himmelske kærlighed. Røde rosenblade, betyder "Jeg elsker dig", men er også et tegn på respekt.

Bruger

Rød og creme rosenblade er også god potpourri materialer, især hvis rummets indretning funktioner disse to farver. Tilføje rosenolie forstærker duften af kronblade og gør det muligt at mætte rummet. Du kan også opleve den behagelig duft af rød eller creme rosenblade ved at kaste dem i pejsen efter at have brugt dem til at pryde sengen eller gulvet.

Overvejelser

Du kan også bruge rød og creme rosenblade, som en påmindelse til en særlig begivenhed eller som gave accenter. For eksempel, for at huske din kones fødselsdag, kan du bruge en rød rose petal som et bogmærke i din organizer. Placer rosenblade i disse farver i en gavepose til at gøre en gave til din kæreste mere attraktivt, eller læg dem inde i ballonerne du præsenterer med nutiden.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com