Rød & hvid eg gulve efterbehandling Tips

November 25

Hvis du overvejer at efterbehandling eller lakering din rød eller hvid eg træ gulve, er der et par ting du bør vide om de værktøjer, materialer og teknikker til rådighed for et vellykket projekt. Den gennemsnitlige gør det boligejer kan afslutte hans eller hendes egen røde eller hvide oaks gulve i en til to dage, afhængigt af projektets størrelse.

Værktøjer

Du skal bruge flere forskellige værktøjer til et vellykket efterbehandling job. Din lokale værktøj-leje butik vil give dig med en etage sander (et stort bælte sander med et langt håndtag for den store del af gulvet), en edger (en lille, router-lignende rystepudser for slibning mod væggene) og papirerne for hvert værktøj. Du skal også bruge en lille palme sander og hånd skraber for svære at nå områder.

Slibning

Sand den store del af gulvet med store bælte sander. Sand med korn af gulvet. Aldrig sand mod korn, da dette vil medføre unrepairable skader. Start med en 60-grus bælte. Hæve sander på ryggen og start motoren. Forsigtigt sænke sander på gulvet, og skub det hen over gulvet. Aldrig sat sander på ét sted på gulvet--altid holde den i gang. Hvis du tillader sander til at køre på ét sted alt for længe, vil du sand hjulspor i gulvet, som er næsten umuligt at fjerne. Efter du har fjernet størstedelen af pletten og slut af med 60-grit papir, gå videre til 80-grus (medium). Sand på gulvet på samme måde, så gå videre til 100-grus (fine) papir til en glat finish. Sørg for at fjerne den slibning støv med en støvsuger mens du arbejder. Støv vil hober sig op og forhindre effektiv slibning.

Kantning og skrabe

Sand kanter rundt om i lokalet med edger. Edger vil have en cirkulær disk, der spinder meget hurtigt; det vil sand områderne de store sander undladt at nå. Holde edger bevæger sig frem og tilbage, og prøv at slibe med korn af gulvet. Begynde med en groft papir, så medium og derefter et fint papir. Sørg for at kanten af rummet opblande i hos den større overflade på gulvet.

Skrabe og sand hjørner ved hjælp af en hånd skraber og lille palme sander. Du vil ikke kunne nå hjørnerne ved hjælp af større værktøjer. Sørg for, at hjørnerne blande sig med resten af gulvet før du fortsætter.

Rengøring

Vakuum slibning støvet fra gulvet. Opmærksomme på hjørner og sokler og at sikre at ingen støv forbliver i disse områder.

Farvning

Når du vælger en plet for dit trægulv, vælge en, der matcher din overordnede design æstetiske--både nu og i fremtiden. Vælge en tone, der er universel i farve og passer til din stil. For eksempel, hvis du er en mørk-gulv slags person, vælge en medium mørk, der vil passe med mange designideer.

Brug en flad skruetrækker til at åbne dåser og en omrøring pind at blande pletten. Anvende pletten med gamle bomuld T-shirts, som vil absorbere pletten godt. Altid tørre pletter i skoven i cirkulære bevægelser. Det er OK at have ekstra plet på din klud, som du anvender, men aldrig efterlade nogen overskydende pletten puddled på gulvet. Tørre væk enhver plet, som forbliver på overfladen af gulvet. Formålet er at plette gulvet i lag for at få den ønskede dybde af tone. Pletten kan købes som olie eller vandbaseret pletter. Din lokale maling butik sælger vil hjælpe dig med at beslutte, hvilken en er bedre for dig. Mængden af frakker er helt op til dig. Du kan anvende en frakke for en lysere nuance af den farve du har valgt, eller du kan anvende fire frakker til en mørkere nuance. Tillad pletten tørre for to til fire timer mellem frakker.

Efterbehandling

Gulv finish kan være købt som enten olie eller vandbaseret. Olie-baserede finish er sværere at rydde op og udsender stærke lugte, mens vand-baserede finish ikke er helt så holdbart. Du kan også vælge fra satin, halvblank og glans finish. Hæld finish på gulvet fra dåsen, og anvende det ved hjælp af en svamp eller uld applikator. Anvende to frakker, let slibning mellem hver frakke til en glat finish.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com