Rød Max EBZ8001 rygsæk blæser Specs

September 9

Rød Max EBZ8001 rygsæk blæser Specs

RedMax fremstiller udstyr til udendørsbrug. Det begyndte i 1910 som Tokyo Gas Kogyo selskab. I øjeblikket en del af gruppen Husqvarna RedMax fortsætter til at skabe en bred vifte af hardware, herunder trimmere, kædesave, edgers og blæsere. RedMax EBZ8001 rygsæk blæser hjælper for at flytte snavs som døde blade og mad indpakning.

Motor

Rød Max EBZ8001 rygsæk blæsere har en luftkølet, 2-cyklus gasmotor bruger Strato-opkrævet "Grønne" motorteknologi. Motoren kører mellem 2,000 og 6.700 omdr. / min. og har et deplacement på 4,39 cubic inches. Motoren bruger 0,50 gallon af brændstof i timen og bruger et støj-bevis, NGK CMR7H tændrør. Motor for EBZ8001 har en rotary-type karburator ventil og en to-trins, frisk-flow air filtersystem. Blæseren bruger en digital tændingssystemet til at starte motoren.

Byggeri

Rød Max EBZ8001 rygsæk blæser er 21,3 inches lang, 15,4 inches lang og har en højde på 19,5 tommer. Blæseren har en tørvægt af 25,4 lbs. brændstof kapacitet er 0,61 gallons. Boliger til blæseren er lavet af ABS plast designet til at modstå virkningen. Den kurvede tilbage pad og ekstra brede stropper er overdimensioneret til at give øget komfort, når betjening af maskinen.

Luft

Rød Max EBZ8001 blæsere producere en maksimal lufthastighed på 201 km/h og en maksimal luftmængde af 915 kubikfod per minut uden den standard rør. Den gennemsnitlige luftmængde med røret knyttet er 685 kubikfod per minut. Støjniveauet for denne blæser er 77 dB. Kontrolelementerne maskinen blæser luft af MaxCruise speed control system monteret på røret. Luften systemet bruger også en overdimensioneret luftfilter, placeret oven på maskinen.

Funktioner

EBZ8001 rygsæk blæsere har en Max Cooled tilbage pad, der er luft-tvunget, hjalp brugernes holde kølig under hot driftsbetingelser. Flere dyse konfigurationer og vakuum kits giver fleksible konfigurationer til at matche forskellige arbejde krav. Du kan have gashåndtaget i højre side på røret, eller i venstre side som en hip gashåndtaget. Blæseren har en udsat brændstoftank lette overvågning brændstofstand. Shock mount, lavet af gummi, er udstyret med en vibe-reduktion system. Kontroller for enheden omfatter stop switch, throttle håndtaget, chokerhåndtaget, tændingslås og rekyl starter.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com