Rød skimmel på jord

July 2

Hvis du bemærker en rød-hued mug i dit græs græs, du sandsynligvis beskæftiger sig med en svampeinfektion, der er kendt som rød tråd. Dette problem kan have en betydelig indvirkning på sundheden for din græsplæne i små lapper eller over en udbredt område, så din bedste chance er at foråret til handling det øjeblik, du opdager et problem.

Forebyggende pleje

At undgå svampesygdomme problemer som rød tråd i din græstørv græs afhænger typisk giver den bedste forebyggende pleje til græsplænen. Selvom slåning er en væsentlig del af pleje, først afgøre, hvilken type af græstørv du vokser og slå til den passende højde, der ofte måler ca 2 til 4 inches. Aldrig klippe mere end en tredjedel af græs vinger. Overrisle din græstørv med ca 1 inch vand ad gangen for fugtig jord uden at skabe stillestående vand. Kontakt din county Udvidelsesagenten for at oprette en gødning tidsplan passende til din region og græstørv.

Beskrivelse

Rød tråd (Laetisaria fuciformis) er en svampesygdom, angreb tørv græs. Primære værter omfatter, men er ikke begrænset til fine Svingel, Kentucky bluegrass, Svingel og bluegrass. Ser for denne sygdom, når temperaturerne spænder fra 60 til 75 grader Fahrenheit, normalt i løbet af foråret og efteråret, og når græsset er stadig våd, som fugt tilskynder svampevækst. Perioder med høj luftfugtighed også fremme rød tråd. Undersøge din græsplæne til en rød-hued støbt langvejs fra som lille røde tråde udvikle blandt enderne af turf grass vinger.

Skader

Rød tråd sygdom resulterer i inficerede turf steder, at vokser til en diameter på 2-24 inches. Efterhånden som sygdommen skrider frem, de inficerede websteder blive gulnet og blade knive begynder at dø. Selv om svampe kan først fremstå som en lyserød til rød-hued skorpe i mindre områder, kan røde tråd dække et helt område af græs græs. Når venstre ubehandlet, plettede områder vil dø mens større områder vil aftage i sundhed selv vil ikke resultere i død af din hele plænen.

Løsning

Kontakt din county Udvidelsesagenten og anmode om en jord test og sygdom diagnose før du flytter videre med behandling. Din Udvidelsesagenten vil lede dig mod nødvendige ændringsforslag, som vil bringe din jord til optimal sundhed. En enkelt bidragyder til fastsættelse af denne sygdom er at genvinde en jord pH på 6,5 til 7,0. Kun vand din græsplæne om morgenen før 10: 00, så fugten har tid til at fordampe. Holde jorden godt beluftet, samt, for at reducere sygdom. Selvom kemisk bekæmpelse er generelt unødvendige, i ekstreme tilfælde, anvende en fungicid med en aktiv ingrediens som chlorothalonil eller mycobutanil.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com