Rød tråd-resistente græsser

January 20

Selv om den svamp, der forårsager røde tråd kan inficere ethvert plænegræs, er det mere tilbøjelige til at inficere langsomt voksende græs lider af jordpakning, tørke, lave temperaturer, overskydende thatch eller manglende kvælstof eller calcium i jorden. Cool-sæson græsser som flerårige ryegrasses og fine-blad fescues er særligt modtagelige, men nogle varme-sæson græs kan også udvikle rød tråd. Heldigvis har mest modtagelige græsser resistente sorter.

Ryegrasses

Flerårig rajgræs er en mørk grønt græs med fine til medium tekstur. Selv om det tåler varme, det gør ikke godt i tørke og det kan ikke lide skyggen. Det er en god græs at bruge hvis du har en masse mund trafik på din plæne. Flerårig rajgræs er modtagelige for mange svampesygdomme, herunder røde tråd. Men nogle kultivarer er resistente, ifølge gartnere på University of Illinois kooperative forlængelse. Resistente sorter omfatter Birdie II, Citation II, Linn, vimpel, Pippin, Premier og Tara.

Fine-blad Fescues

Fine-blad fescues har smalle blade og producere tætte græsplæner, der er tolerante over for tørke, skygge og lav pH. De er en god græs at bruge, hvis du ikke ønsker at tilbringe en masse tid på vedligeholdelse, men de ikke gør godt i varmt, fugtigt klima. Fine fescues er modtagelige for flere sygdomme, herunder rød tråd, men flere sorter er resistente eller moderat resistente. Disse omfatter Atlanta, Aurora, Bighorn, Dawson, Epsom, Flyer, Reliant, skygge, Spartan, Weekend og Wintergreen.

Kentucky Bluegrass

Kentucky bluegrass er en mørk grønt græs med fine til medium tekstur og en høj tolerance over for kulde og slid. Det foretrækker sol og er moderat tolerant over for varme og tørke. Sorter der er resistente over for rød tråd omfatter Adelphi, A-20, Baron, Bonnieblue, Geronimo, Majestic, monopol, Nugget, Plys, Touchdown og bedragne.

Varm-sæson græsser

Selv om cool-sæson græsser er mere modtagelige for røde tråd, kan nogle varme-sæson græsser, herunder Bermudagrass og zoysiagrass også blive smittet med denne sygdom. Vælg St. Augustinegrass, centipedegrass eller Buffalograss hvis du ikke ønsker at bekymre sig om røde tråd svamp. St. Augustinegrass er en grov-blad græs, der vokser godt i solrigt eller skyggefulde steder. Det er ikke meget modstandsdygtige over for slid, men Raleigh kultivar har en god modstandsdygtighed over for sygdomme.

Centipedegrass er en lys grøn græs, der også har en grove tekstur. Det har brug for meget lidt klipning, så det er et godt valg, hvis du ikke ønsker at bruge tid på vedligeholdelse. Det er imidlertid ikke tolerant af jordpakning, trafik, tørke eller store mængder af strå. Buffalograss er en fine-teksturerede græs, der kan klare sig på så lidt som 1 tommer vand i løbet af sommeren. Det også behøver megen vedligeholdelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com