Røde myrer & æbletræer

September 26

Røde myrer & æbletræer

Flere arter af røde myrer kan leve i nærheden af eller på æbletræer. Mens de fleste røde myrer ikke skader æbletræer, kan deres tilstedeværelse forårsage problemer på andre måder.

Brand myrer

Rød importerede brand myrer opbygge dynger af blød jord op til 18 inches i diameter. Myrerne klatre i æbletræer til at fouragere for insekter, så de forårsage nogen skade til træet selv. Men arbejdstagerne kan opleve smertefulde svier fra myrerne, som de prune træerne eller samle frugt.

Røde stråtag myrer

Stråtag myrer, små røde og sorte insekter, bygge dynger af små pinde, græs, blade og fyrrenåle. Mens myrer spiser andre insekter, skade de undertiden knopper af æbletræer i foråret.

Fordele

De fleste røde myrer spiser andre insekter, herunder dem, der kan forårsage skade på æbletræer. Bladlus, små grønne insekter, der spiser blade fra frugttræer, efterlade en klæbrig substans, som myrerne finde velsmagende.

Kontrol

Nogle gartnere bruger pesticider til at slippe af med røde myrer, selv om deres anvendelse ofte skader i stedet hjælper miljøet. Naturlige parasitter kan blive sluppet løs for at spise brand myrer. Fælder og lokkemad kan også hjælpe med at fjerne insekter.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com