Røde Pine Bark sygdom

November 24

Rød fyr (Pinus resinosa) er hjemmehørende i det nordøstlige USA og det sydlige Canada. Det har en rødlig brune bark, mørkere i mere modne træer. Træerne kan leve til 350 år, nåede over 100 fødder med en diameter på stammen af 3 fødder. Rød pines er ofte plantet i genplantning områder, og der bruges kommercielt til tømmer og papirmasse. Rød fyr bruges, fordi det ikke ofte udvikler sygdomme, men der er nogle, der kan påvirke træet står.

Pine nål skala

Pine nål skala er et insekt skadedyr, der påvirker mange fyrretræ sorter. Pine nål skala voksne er 1/8 tomme eller mindre, og voksen skalaer har en hvid, voksagtig belægning. Æg og umodne skala er lyse røde, og drej til gul til tan som de foder og modne. De er spredt fra træ til træ af vinden, og insekter tillægger fyrrenåle og bark til foder. Efter parring, hunnerne lægger deres æg på nåle eller bark, og processen fortsætter.

Da disse skadedyr er så små, er de ofte ikke bemærket indtil sektioner af viserne er brune. Der er nyttige insekter, nogle dame biller og hvepse, som lever af skalaen. Olie spray og nogle insektbekæmpelsesmidler sprays kan være effektive, hvis sprøjtes efter æggene klækkes, men før skalaen modnes.

Pine spyt Bug

Saratoga spyt bug og pine spyt bug er rød fyr skadedyr. Spyt bug tillægger en kvist og feeds. Spyt er massen omkring bug, hvilket ofte resulterer i kvist død. Kvist død ofte vises nær toppen af træerne, hvor nye vækst og kviste er i større overflod.

Rødhårede Pine Sawfly

En anden insekt skadedyr, rødhårede pine sawfly, kan være et problem i unge røde fyrretræer, når deres voksende område er understreget af dårlig jord, skov underskov eller at være skyggen af løvtræer. Sawflies skade træerne ved nedsat vækst deres vækst, og forårsager nogle deformitet. Sawfly æg er lagt i slidser i fyrrenåle; en voksen kvinde vil lægge om 120 æg, som klækkes i to til tre uger. Hatchlings blevet voksen larver inden for en måned, og vil falde til skovbunden at spinde kokoner. De er i cocoon for to til tre uger, at begynde at lægge flere æg. Den eneste måde at passe træerne er ofte af kemiske pesticider efter larver er klækket.

Andre skadedyr

Rød fyr skyde møl er et andet potentielt problem for den røde pine træ står. Skyde møl larver foder ved tunnelføring i kviste, deformering grene i kronerne af træerne. De kan også skade udviklingslandene kogler. Der er ingen effektiv kontrol af skyde møl.

Pine root krave weevil skader træer af larver fodring i den indre bark af roden krave og store rødder, efter de udklækkes fra æg lagt på om jorden. De girdled træer kan dø inden fem år efter den første insektangreb.

Pine gravør skader er forårsaget når voksen pine gravører, også kaldet Ips, bore i bark til at parre sig og bygge æg kamre. Larverne feed i skoven, indtil de er voksne, når de bore et hul til at forlade og finde et andet træ til at gentage angrebet.

Svampesygdomme

Lophodermiurn nål stemmer er en svamp, der skader mange børnehave frøplanter af bladtab. Sporerne kan findes på de døde nåle, og kan påvirke tilstødende træer. Pine nål barkflis, der omfatter sporer kan også være en kilde til spredning af svampen.

Pine nål rust kan opstå, når træerne er i nærheden af en af de andre værtsplanter, der er nødvendige for at fuldføre denne svamp livscyklus. Pine nål rust har flere faser. Det begynder med sporer på fyrrenåle, som transporteres til en suppleant vært, såsom Gyldenris. Svampen udvikler sig til en forskellige sporedannelse på suppleant vært, hvorefter det er vindblæste og transporteres tilbage til pines. Kontrollen indebærer clearing alternative vaertsplanter fra skoven plantning.

Diplodia skyde skimmel, og fordærve er en svamp, der påvirker pine nåle og kogler. Sporerne er udført i regnen sprøjt, og det er en svamp, der kan kontrolleres af fungicid.

Konklusion

Når overvejer at bruge rød fyr som en skov træ stå eller i et landskab, planlægger for korrekte jord og vanding og afstand behov af træerne. Rød fyr har ikke så mange skadedyr problemer som nogle andre arter, pine, men muligheden for angreb og forvaltning bør planlægges.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com