Røde søster Cordyline plante pleje

December 21

Røde søster Cordyline plante pleje

Røde søster Cordyline også kendt som Hawaiian ti plante, er en tropisk flerårig busk, der trives udendørs i USDA hårdførhed zoner 10 og 11 og indendørs som en stueplante under milde temperaturer og lyse, indirekte lys. Dyrket som en prydplante, er det berømt for sine karakteristiske Bordeaux pink og bronze-grønne løv. Men Red søster blomst i midten af sommeren, smide bleg-medium pink hued blomster.

Solen Expsoure og jord krav

Røde søster cordyline foretrækker fuld sol til delvis daglige skygge betingelser og trives i en rig, veldrænet og lidt sure jordbund med en pH-værdi mellem 5,6 og 6.5. Ændre din beplantning jord med sphagnum sphagnum eller aluminium eller jern sulfat produkter dyrket i jorden, ifølge fabrikantens specifikationer.

Vanding krav

Selvom en tropisk plante, cordyline ikke kræver alt for fugtig jord eller våde rødder. Holde jorden jævnt fugtig, når nå 1 tomme ned i jorden. Sørg for beholderen har drænhuller, så rødderne er aldrig i stillestående vand i længere tid.

Beskæring og befrugtende

Cordyline er lav vedligeholdelse, når det kommer til beskæring. Skåret væk nogen syge eller beskadigede blade med rene, skarpe beskærersaks. Gøde jorden plantet og indendørs og udendørs container planter med en høj kvalitet, vandopløselige generelle gødning mindst tre gange om året. Hvis du bruger rig haven kompost ændringsforslag til din jord, skære ned fodringer til to gange om året.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com