Rode vinstokke

February 12

Uanset om du ønsker at oprette yderligere vinstokke fra en enkelt vinstok, tage en del af en bestemt vin med til en ny placering eller komme i gang dyrkning af druer, er det simpelt at root drue vinstokke. Den anvendte metode vil afhænge af om du starter med grønne eller hvilende vinstokke. Mens det er bedre at starte med sovende vinstokke, fungerer grønne vinstokke godt også. Nummer hen til med held hepper vinstokke tager godt på stiklingerne når de er blevet fjernet fra den oprindelige plante og er veletableret i jorden.

At tage opskæring

For både inaktive og grønne stiklinger, kigge efter sunde vinstokke om tykkelse med en blyant. Begge dele bør tages fra nye vækstområder. Brug skarpe, rene sakse eller en kniv. Det er vigtigt at få et rent snit. Skære lige i bunden af vin, lige under et bud, og i en vinkel på toppen af opskæring, lige over en knop. For hvilende stiklinger, tage mindst 12 inches, og for grønne stiklinger mellem fire og seks inches. Kontroller, at grønne stiklinger omfatter mindst ét blad.

Forberede stiklinger

Hvilende stiklinger skal opbevares hele vinteren i en cool, men ikke frysning, miljø, indpakket i fugtig klud, før forberedes. Grøn stiklinger kan være rodfæstet lige bortrejst. Dyp i straight cut slutningen af grønne stiklinger i en rode hormon. For begge typer af stiklinger, plante i en potte ikke større end en gallon fyldt med et 3:1 perlite mix. Sted i et varmt sted, eller på en opvarmning pad. Dække grønne stiklinger med klar plast. Grøn stiklinger vil tage to til tre uger til at vokse rødder; hvilende stiklinger vil tage en til to uger.

Plantning af stiklinger

Selvom rødder vil være voksende på stiklingerne, skal rødderne fortsat danner og vokser, så det er vigtigt at fortsætte særlig pleje i plantning af stiklinger. Forbered jorden ved at løsne det til en dybde svarende til længden af skæring. Plante skæring, være omhyggelig med ikke at bryde eller forstyrre de nye rødder, med mindst halvdelen af det under jorden. Vand ofte aldrig tillade jord tørre ud, for de første tre uger, hvilket vil tilskynde rødder at blive etableret og vin at begynde voksende.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com