Roden snudebiller på Forsythia

April 10

Roden snudebiller på Forsythia

Forsythia er en løvfældende busk og et medlem af familien udbredt. Denne plante er ofte placeret i hjemmet haver, fordi det har en tendens til at blomstre tidligt i foråret og producerer dejlige blomster. Forsythia er normalt hårdføre og relativt fri for skadelige skadedyr. Dog er forsythia ofte befængt med root snudebiller, som kan skade sundhed og udseende af anlægget.

Identifikation

Roden snudebiller, såsom sort vin root weevil, er almindelige skadedyr i prydplanter i Nordamerika. Andre root snudebiller ofte ses på prydplanter er jordbær root weevil og ru jordbær root weevil. Roden weevil larverne æder rødder af angrebne planter, ofte forårsager betydelig skade. Til tider vil root snudebiller også angribe potteplanter, samt planter i haven.

Skader

Roden weevil larver fodring forårsager skade på rødderne af forsythia. Disse skadedyr ofte begynde fodring på mindre planterødder men flytter til de større rødder når jorden bliver alt for fugtigt. Tunge angreb af roden weevil larver kan forårsage anlægget for at blive girdled. Roden weevil voksne feed ofte på blade af forsythia, forårsager bladrande vises indskåret. Lys udhugning forårsager ikke skadelige virkninger på sundhed og kraft af angrebne planter.

Kulturelle kontrol

Holde dine planter, sund og stress-fri for at undgå rod weevil skadedyrsangreb. Undgå over vanding din forsythia for at reducere angreb af roden snudebiller. Anvend ikke overskydende barkflis omkring dine planter, som mulch tendens til at holde på store mængder af fugt. Parasitiske nematoder er tilgængelige for rod weevil kontrol. Efter at placere nematoder i jorden omkring din forsythia, vask af nematoder i jorden.

Kemisk kontrol

Jord ormemidler er ofte effektiv i styringen root weevil larver. For de bedste resultater, bruge en opløselig, lang-resterende insekticid. Blandtegning sprays tager sigte på kontrol af voksen root snudebiller. Anvende insekticider til blade af din forsythia om aftenen, da rod snudebiller er mest aktiv om natten. Gentag programmet, som er nødvendig for fortsat kontrol.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com