Rødkløver mide

February 16

Bryobia praetiosa kløver mider er fælles indendørs skadedyr, som angiver hjem i stort tal i løbet af foråret og efteråret, især efter koldt vejr eller kraftig regn. Disse insekter er uskadelige og snart dø indendørs.

Identifikation

Kløver mider er rødlig eller grønlig-brun i farven med ovale organer. De har otte ben, hvoraf to pege frem og er undertiden forveksles med antenner, ifølge University of Florida IFAS. Voksen mider er ca 0,03 inches lang. Deres larver, som har seks ben og runde røde organer, gå gennem to nymphal stadier før de når voksenalderen.

Livscyklus

Alle kløver mider er kvindelige og udvikle fra ubefrugtede æg; Ifølge Oklahoma State University er der ingen mænd i arterne. Kvindelige mider lå ca 70 små runde røde æg udendørs i løbet af foråret før de dør. Æggene lå slumrende i løbet af sommeren og luge i efteråret. University of Florida IFAS indikerer, at afkommet er genetisk identisk med den overordnede mide.

Funktioner

Kløver mider efterlade en rødlig pletter, når de er knust. University of Kentucky angiver at kløver mider ikke fodre på blod; den rødlige pletter er naturlige farve fra deres organer. De foder på græsplænen græs, prydplanter, træer og forskellige bælgplanter arter som Lucerne og kløver. De skader ikke mennesker eller kæledyr.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com