Rødt og hvidt soveværelse udsmykning temaer

December 24

Rødt og hvidt soveværelse udsmykning temaer

Rødt og hvidt kan synes som en fed farvekombination for et soveværelse, men det er en meget alsidig farvepalet, der tillader dig at oprette både moderne og dristige og sød og hyggelig ser ud. Du kan vælge mellem flere forskellige temaer, at indarbejde disse farver for at finde rigtige passer til dit soveværelse. Hvis du er bekymret at paletten er alt for fed, vælge et tema at kombinerer en tredje farve for at blødgøre det overordnede udseende af rummet.

Minimalistisk

For en ultra moderne rød og hvid soveværelse tema, bruge den minimalistiske tilgang. Male væggene en skarp hvid, og dække gulvet i hvidt tæppe eller fliser. Du kan holde møbler hvide så godt, så rummet er hovedsagelig et tomt lærred. For at opretholde den moderne stil, skal du vælge møbler stykker at feature rene, enkle linjer. Punktformet rummet med fed popper rød for et slankt og moderne look. For eksempel, kan du bringe drama i seng med en rød polstret hovedgærde eller anker opholdsområde med en stor rød område tæppe. Tilføje røde skuffen trækker og drejeknapper til din kommode, skab, skrivebord og bedside tabeller samt. Sengetøj, prøv hvidt sengetøj med røde pyntepuder. Men hvis alle farve blokering er for meget for dig, kan du føje et sengetæppe med en rød og hvid geometrisk mønster, der arbejder med det minimalistiske look.

Valentine

I en ung piges soveværelse, kan en Valentinsdag tema være en sød twist på en rød og hvid farvepaletten. Hjerter er et must for denne soveværelse stil, så se efter sengetøj med en rød og hvid hjerte mønster. Hjerte-formede smide puder er også et sjovt indslag til sengen, og du kan tilføje en hjerte-formede tæppe til midten af rummet til at sætte fut i en almindelig træ gulv. Male væggene hvide, men bruge stencils til at oprette et rødt hjerte kant øverst eller center. Andre hjerte-formede tilbehør, sådan en væg spejl eller uret, er ideelle vægtæpper. For at give rummet tilføjet dimension, indarbejde pink tilbehør, der fungerer godt med temaet Valentine.

Land

Hvis du vil oprette en hyggelig er soveværelse udseende, en rød og hvid land tema en ideel løsning. I stedet for en primær rød, men vælge en dæmpet tone, der har en slidt, forvitret look. Du kan male væggene hvide eller vælge en rød og hvid mønstret tapet, såsom checks eller striber. Beadboard paneler virker også godt i et land tema soveværelse, så du kan male det rødt og efterlade den øverste del af væggen hvid. Omfatter hvidkalkede møbler, men en smedejern sengeramme giver en virkelig autentisk look. Når du vælger sengetøj, vælge ark med en rød og hvid blomster, stribet, kontrolleret eller stjerne mønster. En rød og hvid kludetæppe er en ideel topper til sengen.

Paris

Hvis du leder efter et rødt og hvidt design, der appellerer til en teenagedatter, gå med en parisisk tema. En fransk toile mønster giver rummet en autentisk fornemmelse, så se efter røde og hvide toile sengetøj. Du kan også finde toile tapet, som du kan bruge til at oprette en accent væg bag sengen. Hvis soveværelset er stor, male væggene rød for en sofistikeret og romantisk stemning. Smedejernsmøbler er ideel til en parisisk tema, fordi det minder om bistro stil møbler og også gør det muligt at indarbejde sort i rød og hvid farvepaletten. Vægtæpper, ramme sort-hvide fotos af parisiske scener, såsom Eiffeltårnet og Champs-Elysees. Bruge trærammer, så du kan male dem røde til at fremhæve billederne


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com