Røg lugt fjernelse

January 29

Røg lugt fjernelse

Cigaretrøg skaber en frygtelig, klamrer sig lugt, der infiltrerer alle elementer og lokationer og er en af de mest vanskelige lugte at udslette. Tar i cigaretrøg kan endda pletten indendørs vægge. Din bedste satsning: ikke ryger indendørs i første omgang; men hvis du gør, kan du bruge flere naturlige ingredienser og enkle metoder til at fjerne lugt og pletter.

Eddike

Surhedsgraden i eddike skærer igennem tjære, som er en af de vigtigste ingredienser, der forårsager cigaretrøg at lugte. Du kan bruge et par metoder til at rense med eddike. Placer en pot af eddike på komfuret ved svag varme og lad det simre i et par timer for at slippe af lugt i luften. Bland en del eddike til to dele af varmt vand og bruge denne løsning til at rense dine vægge og hårde gulve. Læg blandingen i en sprayflaske og spray stof overflader, herunder stof lampeskærme. Du kan også bruge denne spray løsning til at minimere den røg lugt i bilen.

Bagepulver

Drys bagepulver over tæpper, stof overflader eller i bilen. Tillad bagepulver at opsuge lugte natten over og derefter vakuum bagepulver. Gentag processen to gange over den næste uge.

Indsæbning og hvidvaskning af

Vask alle dine tøj, sengetøj og tekstiler som gardiner. Shampoo tæpper og gulvtæpper. Hvis skal være, hyre en professionel steam cleaner eller leje en damp renere maskine til at gøre det selv. Kan du købe nye blinds, da disse er vanskelige at rengøre.

Frisk luft

På en hyggelig dag, åbne alle døre og vinduer i din bil eller hus og giver mulighed for både at luft ud i løbet af en dag. Luftstrømmen vil mindske lugt tilbage fra tjære og harpiks af cigaret røg. Du kan være nødvendigt at gentage processen et par gange, før det er fuldt ud vellykket.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com