Rolig Nursery Room ideer

April 12

Rolig Nursery Room ideer

Når dekorere en børnehave, er det nemt at blive fanget i koordineringen af farver, valg af bunny temaer og foregribe ankomsten af den søde og nuttede nye baby. Men der er praktiske problemer, der kan være overset, ligesom hvordan man laver baby værelse et roligt fristed befordrende for forældrenes flygtig drøm: søvn. Lære at designe din børnehave skal være en hyggelig, beroligende sted for din lille en til at slå sig ned og glide ud.

Blød, mørk og dyb

Første, Vælg en placering til din planteskole, der er tæt på, når du sover, men det har som lille mund trafik som muligt. Hvis du har andre børn i huset, forsøge ikke at placere børnehave i samme rum eller på et tilstødende væg. Du ønsker ikke at krybe på hvert bump og bump din børn gør. Hvis pladsen er trang, er det bedre at oprette et hjørne af dit soveværelse (måske i læ af en dekorativ skærm) end at have barnet i sit eget værelse i en støjende del af huset.

Næste, overveje mængden af lys i rummet. Selvom mange forældre forsøger at dekorere børneværelset i en lys, solrig måde, er evnen til at overdøve lys, når barnet napping meget vigtigt. Du kan købe mørklægningsgardiner i en bred vifte af farver til at matche din ordning (Se JCPenney.com).

Beroligende teksturer

Din næste prioritet for børnehaven er at få en tyk, blød område tæppe. Selv hvis du har tæpper, giver det mening at have en tyk vaskbart tæppe, der omfatter området i barneseng og puslebord. Dette har en dobbelt formål; spild, pletter eller messer gøre ikke det på din faste tæpper, og hvis barnet bør tumler, han vil have en blødere landing.

Hvis du har hårdttræ gulve du ønsker tæppet og en tyk pad nedenunder at absorbere støj og afbøde fodspor. Et nyt, nyttigt produkt er en sagte, bomuld shag tæppe lavet af genbrugspapir, farvet t-shirts. De kan vaskes, kommer i en række farver og er stor støj absorptionsflaskerne (Se Target.com).

Hvid støj

Uanset om du bor i en støjende by eller rolige forstad, kan du investere i en hvid støj maskine til din planteskole. Hvid støj er meget beroligende for de fleste babyer: Tænk på hvordan et barn falder i søvn i bilen. Hvid støj maskiner gør en kontinuerlig snurrende støj meget gerne med en lav fan.Der er også særlige maskiner designet til babyer, der har et udvalg af lyde, som et hjerteslag, en livmoder, havet eller regnen (Se Naturestapestry.com). Hvid støj maskiner kan typisk købes online for under $75, men hvis du er på et budget, kan du sætte en lille ventilator på medium eller lav hastighed ved siden af krybbe, blæser væk fra barnet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com