Roll-Up behandlinger for franske dørvinduer

July 29

Roll-Up behandlinger for franske dørvinduer

Med oprindelse i Frankrig mod slutningen af renæssancen æra, blev franske døre brugt som store vinduer med udvidet på gulvet, åbne små balkoner. Franske døre fortsætte med at give en smule gammeldags charme i moderne hjem. Mens den maleriske appellen af franske døre er fortryllende og romantisk, er der gange at dække glasdøre foretrækkes. Et udvalg af roll-up blinds og nuancer giver en nem måde at dække din franske døre, mens catering til dine personlige præferencer.

Cellulære nuancer

Cellulær eller honeycomb nuancer er ideelt tekstilmaterialer for franske døre. Disse stof vindue behandlinger er syet med tomme lommer af luft kører parallelt med deres sømme, der ligner en honeycomb. Konstrueret af et minimum af to stof lag, er cellulære nuancer energieffektive. Når din nuancer er trukket, oprettes lommer af luft mellem lag af stof, at hjælpe isolerer rummet. Antallet og størrelsen af de celler, samt stof tykkelse og væve bestemmer deres isolering og beskyttelse af personlige oplysninger-niveau. Cellulære nuancer også medvirke til at reducere udefrakommende støj.

Romerske nuancer

Romerske nuancer installeret på en fransk dør kan være fuldt rullet op i dagtimerne og sænket om natten. Disse stof nuancer kan også delvis dækning glas, trækker øverst halvdelen af skyggen ned eller hæve bunden af skyggen halvvejs oppe. Romerske nuancer fås i forskellige stof farver, mønstre og teksturer. Nuancer har en attraktiv, plisseret look, tilføjer et moderne indslag til enhver indretning. Værelse mørklægning, privacy liners for mange romerske nuancer.

Naturlige Blinds

Naturlige blinds hjælpe bring udendørs inde. Fremstillet af naturlige materialer, såsom bambus, rattan, græs og siv, forlener disse blinds en rolig stemning. En lys-filtrering eller blackout liner er en ekstra indstilling. Farve valg spænder fra brune, sorte, tans, røde og grønne, afhængigt af plantens naturlige pigment og korn. Fold-over kapper giver en dekorativ Derudover giver blinds en mere poleret udseende. Disse blinds roll fra bunden, der dækker så meget af glasdøren som ønsket.

Overvejelser

Sikkerhed er en topprioritet, når du installerer roll-up-vindue behandlinger for din franske døre. Holde blind og skygge snore utilgængeligt for børn og kæledyr. Akku eller fjernstyrede blinds og nuancer er tilgængelige indstillinger. Gadeudsigt over dit vindue behandlinger er også en overvejelse før du foretager dit valg af farve og stof. Blå nuancer kan ser godt ud på indersiden af rummet men overveje, hvor godt de ville supplere dit hjems ydre.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com