Romantisk maling teknikker til vægge

November 28

Fremmane den romantiske atmosfære i dit hjem med maling teknikker, der fut plain vægge. Maleteknikker, som ragging, sponging og colorwashing kan bringe dybde til et værelse. Nogle teknikker er lige frem, mens andre kræver lidt mere tid og ekspertise. De teknikker og farver er op til dig og hvad du ønsker at oprette.

Antikke læder

Slidt læder er det påtænkte udseendet af denne maleteknik, som bidrager til en varm og hyggelig romantisk føler. En tonede glasur anvendes over to frakker af semi-gloss base, efterfulgt af mottling med en stippler. Denne teknik er ideel til overflader uden en glat tekstur. Da glasuren tørrer hurtigt--bør omkring 30 minutter--én person rulle et tyndt lag glasur mens de andre følger med stippler børste ved hjælp af en hurtig pouncing bevægelse. Følg den pouncing bevægelse ved at dreje håndled frem og tilbage.

Sponging

Sponging er en traditionel faux teknik, der giver dybde til en væg gennem to eller flere farver. Fornemmelsen af dette look er Old World romantisk. Start med to semi-gloss base frakker. Anvende en tonede glasur på en havet svamp, at slippe af med overskydende. Begynde sponging fra det øverste hjørne på din væg, trykke let og roterer dine håndled en gang til hver side. Overlapper hver svamp indtryk som du gå for at holde linjer fra såning, og undgå at trykke på glasur ud af siderne af svamp. Du kan holde designet enkelt med to farver, eller tage dybde op et hak ved at gentage den sponging proces med en tredje tonede glasur.

Ragging

Ragging teknikken er meget det samme som sponging bortset fra at en fnugfri klud bruges i stedet for en havet svamp. Dette look inviterer et samspil af lys og skygge til et værelse, giver udseende af indbydende dybde og subtile romance. Efter anvender to frakker af din semi-gloss base, sættetid en fugtig fnugfri bomuldsklud i den ønskede farve på tonede glasur. Udslette overskud, men kun nok til at undgå dryp. Med rag formes til en kugle, let dab rag på væggen arbejder i en 2-af-2-mund-området. En tredje farve kan føjes til denne teknik til ekstra dimension.

Colorwashing

Colorwashing skaber en illusion af tekstur. Blending supplement nuancer, kommer denne romantiske teknik til at tænke gips vægge af Provence. En cellulose svamp der bruges til at dæmpe areal med lidt vand. Arbejdsrum er ideelle for 2 af 2 fødder og bør være tilfældigt formet til at undgå en uensartet look. Dyp kanten af en 3-tommer pensel i tonede glasur. En kryds og tværs bevægelse med en pensel på tværs af afdæmpet arbejdsoverflade vil forlade varierende tæthed af glasur med linjer af penslen, at skabe subtile tekstur. En tredje farve kan føjes til den tandbørstning teknik til dimension.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com