Romantiske Tips til soveværelset

April 13

Romantiske Tips til soveværelset

Hvis du ønsker at varme ting op i soveværelset, skal du slå tonen an. Stemning har en masse at gøre med gnister flammer af romantik, og der er mere end én måde dette kan ske. Fra belysning til lyd system, kan alle ændringer, du foretager inde i boudoir foretage en betydelig ændring i dit kærlighedsliv.

Brug dine sanser

Dine fem sanser bør være din guide, når at dreje dit soveværelse til et romantisk gemmested. Optage din følelse af syne, touch, lugt, hørelse og smag til at oprette den romantiske soveværelse, du altid har drømt om at have. Tænk på elementer, der gør du føler dig sexet, når du føler dem eller give dig en romantisk chill, når du ser dem. Disse er, hvad du ønsker at indarbejde dit værelse design.

Overvej dit Budget

At skabe en aura af romantik behøver ikke at være dyrt, du simpelthen nødt til at indstille et budget og holde sig inden for grænserne. Hvis du vil erstatte sengetøj, behøver du ikke at bruge hundredvis af dollars til at gøre det. Prøv i stedet, silke eller satin ark. Sateen er billigere, men tilbyder de samme føler som satin mod din hud. Der er mange måder at holde sig inden for budgettet og stadig oprette en romantisk scene.

Spare på El

I stedet for at dæmpe dit lys, skal du bruge klynger af stearinlys i forskellige hjørner for at give lys du har brug for. Ikke kun gøre stearinlys bringe følelse af intimitet, de har en måde at smelte væk stress, hvilket gør det nemmere for dig at slappe af og nyde aftenen. Desuden, giver de dit soveværelse et romantisk look; og hvis du kan se romance, vil du begynde at føle det også.

Lækre godbidder

En sikker-brand måde at tilføje Romantik til dit soveværelse er at have en bakke med velsmagende godbidder tilgængelige at æde hinanden. Jordbær ledsaget med chokolade dipsovs er vidunderlige godbidder at fodre og lokke hinanden. Disse bør vaskes med et glas mousserende champagne, som appellerer til følelsen af smag.

Lugt Romance

Ja, romance er i luften. Du kan lugte det.. Alt du behøver at så er drys din seng med kroppen pulver, der driver din makker skøre, fylde soveværelset med lavendel pose poser eller brænde røgelse. Når din lugtesans er vakt i boudoir, vakt andre ting vil snart så godt.

Afspille din yndlingsmusik

Romance ikke omfatte din favorit mandag aften televison line-up, så slukke Fjernsynet i dit soveværelse og tænd stereo. Sørg for du har din samling af bløde, romantiske melodier klar til at spille. Disse kan variere fra et instrumentalt stykke af Yanni, til de romantiske R & B sange af Keith Sweat. Bruge uanset hvad virker for dig og din makker, og lytte som du er fejet væk i en musikalsk dimension af glæde.

Sengen

Sidst, men ikke mindst, skal du tænke over din seng. De farver, du vælger til dit sengetøj vil sætte stemning og øge romantik. Farver som bronze, guld og rød er synonymt med romantik og bringe ud af følelser af kærlighed. Du vil også til at tænke på fornemmelsen af dine plader. Intet er mere sexet end satin og silke mod huden. Til toppen af det af, placere store, dunpuder for dig at lægge mod indbydende.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com