Roof Garden ideer

August 28

En tagterrasse er en fremragende idé til en person, der bor i et højhus. Planter tilføje lidt liv til dit kedelige tag, og give dig et sted hvor du kan slappe af og nyde naturen, væk fra travlheden i en by. Taghaven er en reel haven med voksende planter og træer. Det kan installeres på et fladt tag og kræver vandtæt materiale, ligesom plastfolie eller gummieret asfalt. Det skal kunne modstå kulde og være holdbar.

Hvad at vokse

Først, at overveje, hvilke typer af planter vokser bedst i din klima. I koldere områder er buske et godt valg, fordi de vil vare gennem vinteren. Men, stauder, løg og blomster er perfekt til forår og sommer. I disse klimaer, opdele dine planter mellem dem, der vokser i foråret, og dem, der vokser om sommeren. Give plads til en lille have, som du kan vokse fra marts til August, hvor du kan skifte ud agurkerne, tomater og andre planter, squash og græskar.

Hvordan man opbygger det

De bedste taghaver er indeholdt i robust railroad bånd eller bjælker. Disse hold i snavs. Hele bunden skal være lagdelt i plastfolie, selv området omkring sengen, fordi vand vil holde i jorden og afløb gennem revner i båndene. Hvis der er en højere område på dit tag toppen, så bruge dette til haven, så vand afløb gennem og ud fra taget. Aldrig hindrer dræning eller tagrende systemer, fordi det er vigtigt at holde dit tag tørt.

Andre overvejelser

Der er mange andre ting at tilføje til din taghave, selv hvis du ikke er en typisk grøn tommelfinger. Du kan tilføje græsplæne statuer, en udendørs ur, eller bygge en lille sten mur omkring din taghave. Hver tilføjer karakter og dimension til din tagterrasse med nødområde. Hvis du har en stærk og robust tag, kan du tilføje op til en fod af jord til at dyrke større blomster som solsikker. Ting som kantning, små hegn og andre objekter er gode til at tilføje til haven også. Flise og andre Natursten fliser er også en mulighed, men pas på, at de ikke punkteres gummibelagt tagterrassen coating, som beskytter taget fra vandskader.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com