Room AC fejlfinding

September 25

Room AC fejlfinding

Computerrummet klimaanlæg er beregnet til at afkøle individuelle værelser eller mellemrum i stedet for køling en hel hus gennem kanalsystemet. Typisk placeret i en rude hen til trække i den varme luft fra udendørs, cool det og derefter sende det til den ønskede plads, er computerrummet klimaanlæg fremstillet af flere selskaber, heriblandt LG og Kenmore. Mens periodiske pleje og vedligeholdelse bør hjælpe med at holde klimaanlægget kørende, kan der opstå problemer på trods af dine bedste indsats. Fejlfinding af disse problemer kan hjælpe med at reparere problemet uden behov for en professionel.

Instruktioner

•Tilslut værelse klimaanlægget til en fungerende stikkontakt hvis klimaanlægget ikke virker. Erstatte eller nulstille sikring eller afbryder om nødvendigt. Fjerne andre apparater fra den samme kredsløb til at reducere magt efterspørgslen.

•Skift vigtigste "Tænd" og justere termostat til et koldere temperatur end den nuværende omgivende temperatur, hvis klimaanlægget har tilstrækkelig magt, men ikke kører.

•Drej ud og frakoble klimaanlægget, hvis enheden stopper uventet, som angiver en magt overbelastning. Rydde pladsen omkring klimaanlægget, herunder ventilationskanaler og gitre, at forhindre motoren mod overophedning. Vente flere minutter før genoprette magt.

•Udskift batterierne i fjernbetjeningen med nye batterier hvis fjernbetjeningen ikke fungerer som forventet.

•Drej termostat til et koldere indstilling hvis klimaanlægget ikke synes at give tilstrækkelig kold luft. Holde døre og Vinduer lukket for at forhindre den koldere luft fra undslippe område nedkøles.

•Drej termostat til en varmere indstilling, hvis luften er for kold.

•Indstil klimaanlægget til "Fan" kun hvis isen udvikler på enheden. Tillad frost til at smelte og tørre det rene med en klud. Tag stikket ud og slukke klimaanlægget og fjerne filteret fra adgangspanelet vigtigste. Ren filteret med koldt vand og nogle opvask væske, hvis nødvendigt og tør grundigt før glidende filteret tilbage til klimaanlægget.

•Drej off air conditionere hvis enheden ikke ud til at virke og den omgivende temperatur er under 60 grader Fahrenheit. Airconditionanlægget vil ikke køle tilstrækkeligt ved temperaturer under 60 grader.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com