Room maling ideer til farvede Trim

May 10

Room maling ideer til farvede Trim

Naturlige træ-farvede trim kan komme i mange forskellige farver, afhængigt af typen af træ, der blev brugt til at gøre trim og typen plet, der blev anvendt til træ. Selv om trim er en forholdsvis lille del af rummet, vil den bedste farvevalg for væggene afhænge af delvist farven på trim.

Hvid aske

Når det kommer til boligtekstiler, er dette sandsynligvis den lyseste farve af træ, som du kan finde. Det er så let, det er næsten hvid. Denne farve kan se mærkeligt når placeres mod ægte hvid maling, fordi kontrast mellem den hvide maling og lyset trim kunne simpelthen gøre hvid trim ser beskidt. Ser for mørkere farver til at parre med denne trim. Jo mere kontrast bedre, så indsnævre dit fokus til sofistikerede farver som blå, grå-grøn og grå-brun.

Honning Blond

Denne gul-guld træ farve vil fungere godt med maling farver, der er også varme, såsom nuancer af kobber, varm tan og rød. En af disse farvekombinationer vil skabe en samlet varm farveskema, perfekt til et intimt miljø som en familie værelse eller den. Alternativt kan du forsøge at kontrast trim med en køligere farve som blå varme. Blå og gul gøre sammen en dramatisk farveskema for et værelse som et badeværelse eller køkken.

Cherry Red

Røde træsorter som kirsebær pletten normalt til en mørk rød-sort eller varm rød-orange. Disse træsorter er ofte på den mørkere ende, så se efter varme, lys maling som kontrast til den mørkere farve af træ. Eksempler på farver der virker lys kobber, varm beige eller endda en lys salvie grøn, supplement af røde.

Mørk brun

Nogle brune er så mørk, de ser sort. Prøv ikke at finde en mørk maling, der stemmer overens med denne mørke trim--dit værelse vil blive alt for tung og kedelig. I stedet ser for meget lyse farver, der vil kontrast med de mørke brune trim - for eksempel, en tung, varm creme. Under almindelige forhold, creme-farver kan være temmelig kedelig, men når de placeres mod en mørk brun trim, fløde ser skarp og sprød.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com