Room temaer for børn

February 16

Forvandle dit barns værelse til et fristed til at sove, studere, spille og slappe af i stil med en kreativ udsmykning ordningen. Vælg et værelse tema, der passer til dit barns interesser, favoritter eller personlighed. Overveje elementer såsom væg farver og område tæpper, at du vil være i stand til at tilpasse sig forskellige ideer i fremtiden at forenkle istandsættelse og spare penge som dit barns smag ændring.

Interesser

Design et soveværelse tema fokus på dit barns særlige interesser. Hvis dit lille barn søn finder brandbiler og brandmænd fascinerende, for eksempel, vælge en brand lastbil-formet seng eller en træ sengeramme malet rød som knudepunkt i rummet. Forskønne området med sengetøj, gardiner og pyntepuder prydet med brandmand-tema billeder. Sted dalmatiske udstoppede dyr og legetøj brandbiler i hele lokalet og dekorere væggene med udskæringer af stiger og brandbekæmpelse udstyr anbringes med midlertidige klæbemiddel.

Dyr

Hvis dit barn har en affinitet for et bestemt dyr eller de vilde væsner i almindelighed, design et værelse efterligner der en zoologisk have, en safari eller et dyr habitat. Oprette en jungletema, for eksempel ved at male et vægmaleri af træer, vinstokke og maleriske savannah eller vanding hul på væggen. Vælg grøn eller khaki sengetøj, gardiner og en område tæppe. Scatter udstoppede elefanter, løver, aber og tigre rundt i lokalet at afslutte temaet og tjene som legetøj.

Sport

Uanset om din lille sport fanatiker spiller en holdsport eller blot elsker en professionel fodbold, baseball, hockey, basketball eller fodbold team, oprette et rumdesign, at udstillingsmontre sporten. Købe sengetøj, gardiner og en område tæppe i team farver. Hænge plakater, vimpler, team memorabilia og en opslagstavle at indsamle sports-tema memorabilia som samlekort, billet stubbe eller spiller autografer. Tilføje ekstra værelse dekorationer såsom sportsudstyr og fyldte versioner af sportens bold eller en holdet maskot. Designe en lignende rum tema centreret på andre Hobbyer eller fritidsaktiviteter såsom ballet, fiskeri, cheerleading, et musikinstrument eller karate.

Tegn

Oprette et rum for yngre børn dedikeret til en favorit børns tv-show eller film karakter som Peter Plys, Elmo eller Dora Explorer. Find sengetøj udskrives med figurens billede på en houseware eller børns møbelforretning. Indsamle tegn udstoppede dyr, bøger eller dvd'er til at vise i rummet. Oprette vægdekorationer af udvide multimedieklip eller billeder fra aktivitet bøger eller filmplakater på en farve kopimaskine, klippe figurerne og anbringe dem med midlertidige klæbemiddel.

Farver

I stedet for afsætter Lad plads til en særlig interesse eller karakter, ældre børn designe et rum tema omkring en foretrukne farveskema i stedet. Vælg tre farver til at skabe en iøjnefaldende effekt og male væggene, købe sengetøj, tæpper, skrivebordstilbehør og kurve i disse supplerende eller kontrasterende nuancer. Hvis du vil tilføje accenter til rum, som en kant rundt om væggen eller formede pyntepuder, vælge generiske figurer som blomster, hjerter og stjerner.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com