Room temaer for Teenage-piger med rød som en farve

February 6

Room temaer for Teenage-piger med rød som en farve

En teenage pige soveværelse er ofte hendes eneste tilflugtssted fra verden. Det er hvor hun griner med venner, skrig over et knust hjerte, lyder hendes favorit romaner og gør sit hjemmearbejde. Hendes værelse bør afspejle hendes personlighed. En kreativ og passioneret pige vil sandsynligvis ønske en røde værelse. Når udsmykning for unge mennesker, en god tommelfingerregel er at gøre det særligt, men undgå at alt for specifikke temaer: hun kan være i pingviner nu, men på dette tidspunkt næste måned, vil det sandsynligvis være pandaer. Generelle temaer, såsom "art" eller "Franske café" vil være relevante meget længere end hendes nuværende yndlingsdyr.

Funky tema

En funky tema vil indslag unikke artefakter. Det bedste sted at finde en slags objekter er din lokale genbrugsforretning. Hold et åbent sind som du ser på lamper, rammer, vægtæpper, æsker, vaser og nips: med et par dåser med spraymaling, kan du forvandle mange elementer fra gaudy til herlige. Dække lampeskærme med funky stof, såsom røde kunstskind eller en zebra print. Sy simple pudebetræk ved hjælp af et par forskellige tekstiler og vilde dekorationer såsom enorme knapper, overdrevet frynser og overdimensionerede applikationsbroderi. Dække en hel væg i forkerte, spray rammer indeholder særlige fotografier. Bruge broderi tråd til at sy sløjfer i toppen af hendes værdsatte udstoppede dyr, og hænge dem fra kroge over hendes seng.

Rock 'n' Roll tema

Hvis din unge dame er en rocker, male væggene rød og optage en masse sort og hvid. Besøg din lokale pladebutik for promo billeder af hendes yndlings bands, købe et antal sorte rammer eller spray-paint eksisterende rammer med sort emalje og gruppere fotografierne på den ene væg. Sy pudebetræk i sort og hvid, udskrive blæk tegninger af musikinstrumenter på stryg-på-ark papir, og jern på puder. Byg en lav fase med en ramme lavet fra 2 af 4s og dække med en 4 af 8 fod plader af krydsfiner. Male scenen sort og sikre røde gardiner til væggen bag. Placer spor belysning i loftet foran scenen, og sætte hendes guitar på et stativ i ryggen.

Litterært tema

En læsehest vil føle dig hjemme i et rum-vendte-bibliotek. Male væggene rød og installere en mur af gulv-til-loft mørkt træ hylder til at holde hendes bøger og nips. En komfortabel lænestol dækket af frodig chokolade stof ved et sidebord, der indeholder en læselampe vil give et behageligt sted at læse. Sy store gulv pudebetræk i forskellige mørkt stof og læsse dem op for endnu en comfy læseområde, eller kaste dem på hendes seng for afstivningsmateriel op med en god bog. Hænge et par store plakater af hendes foretrukne forfattere, eller scanne forsiderne af nogle af hendes yndlings bøger og ramme dem i sirlige, forkerte rammer.

Kærlighed tema

En kærlighed tema behøver ikke at være nuttede. Rød er farven af lidenskab og kreativitet; romantisk præg på værelset vil give en passioneret, kreative miljø. Overholde præ-cut vinyl smykker, såsom fleur-de-lis og ekspansiv hvirvler, til hendes vægge. Sy pudebetræk fra victorianske blomstret stof. Installerer en blonde bedskirt og placere en vintage-stil candlewick sengetæppe på hendes seng. Outfit en forfængelighed med en samling af antikke parfumeflasker og sted kroge i nærheden for hendes pung og tørklæde samlinger. Installere luftige, semi-gennemsigtige gardiner i røde eller hvide at diffuse lyset, og dækker flere lampeskærme i lys rosa stof og frynser for blød, romantisk belysning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com