Rooster tema køkken udsmykning idéer

December 16

Rooster tema køkken udsmykning idéer

Udsmykning dit køkken med en hane tema vil give det en ned hjem, komfortable endnu sofistikeret føler. Nøglen til en smagfuld look er omhyggeligt vælge flere hane tilbehør der appellerer til dig, i stedet for at vise alt hane-tema, der krydser din vej. Vælg haner at arbejde med de tilgængelige områder og overordnede dimensioner af dit køkken. Selvom denne majestætiske fugl er temaet for dit køkken, vil gå overbord med haner overvælde og de-clutter din plads.

Dekorative haner

Planlæg din køkken indretning omkring en hane knudepunkt. Kigge efter en hane figur, der adskiller sig fra de andre figurer med hensyn til størrelse eller design. For eksempel, kan du vælge at bruge en hane vejrhane som fokuspunkt i dit køkken. Mens haner er almindelige på vejr skovle, bruger folk ikke almindeligvis vejr skovle som indendørs dekorationer. Montere vejrhane på væggen eller i midten af en ø counter at få folk til at tale, når de kommer ind i dit køkken. Hvis en kobber eller metal vejrhane er for barsk for din smag, kigge efter et stort, smukt malet keramiske rooster figur i midten af din counter eller en levende hane maleri til at hænge på væggen.

Rooster tekstiler

Sprede en hane-trykt dug på din køkkenbordet eller bruge dækkeservietter med haner på dem. Hvis du ikke har et spisebord i dit køkken, kan du overveje at bruge te håndklæder og grydelapper med haner på dem. Hænge et valence eller cafe gardiner udskrives med haner i dit køkkenvindue. Hvis du beslutter dig at få vist en hane figur, skal du vælge tekstiler, der koordinerer med en hane tema uden faktisk ligner trykte fugle. Rød eller blå ternet servietter og duge vil gå godt med dit tema, som bliver bløde, lyse Plaider og striber.

Maling og Wall Decor

Vælge en maling farve til væggene i køkkenet, der supplerer farverne i din hane figurer eller tekstiler. Du kan vælge en fed, dyb farve, såsom rød eller en brændt orange for den ene væg og bruge en blødere skygge på de tre andre. Hvis din hane dekorationer er levende og mættet med farve, skal du vælge en vægfarve, der er neutral, som en bleg guld eller beige. Hvis du hænger illustrationer eller en hylde til figurer på væggen, Sørg for at den farve, du vælger for denne mur gør illustrationen skiller sig ud.

Praktiske haner

Hvis du går ind i afsnittet housewares i en butik, kan du møde masser af søde hane-formet salt shakers, creamers eller dunke. Hvis du foretrækker at springe over visningen store hane til fordel for en hane kan du få nogle bruger ud af, overveje placering flere mindre haner i hele køkkenet, så temaet hane er indlysende, men ikke overvældende. Vælg en hane til hver sektion af køkkenet for at tjene som den praktiske omdrejningspunkt for den pågældende sektion. For eksempel, placere rooster salt og peber shakers på bordet, holde køkkenredskaber i en hane-formet køkkenredskaber indehaver af ovnen og overraskelse gæsterne med en hane-formet kande, når du tjene dem juice eller ice tea.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com