Rør boring værktøjer

May 10

Rør boring værktøjer

Hvis du har brug at bore et hul i et rør, skal du de rigtige værktøjer til at holde røret på plads og at bryde igennem stål, plastik eller poly chlorid vinyl (PVC). Mens rør er lavet af forskellige materialer, generelt brug de samme værktøjer til dette job. Altid tage forholdsregler ved brug af elværktøj, især når boring eller opskæring. Undgå materialer skære dine hænder eller flyver ind i dine øjne ved at bære handsker og beskyttelsesbriller.

Rør skruestik

Bruge en pipe skruestik til at holde dine rør på plads, som du bore. Greb sin T-håndtag, og drej den åben i retningen mod uret. Dette rejser miniature pressen, der holder røret mod en cupped stykke udstyret med gummi for at beskytte røret. Placer røret gennem rummet skabt og stramme T-håndtag for at låse rør på plads. Sikre pipe skruestik sikrer at din workbench at undgå uheld når stramning. Bolt det til workbench gennem de tre angivne huller på sin base.

Oscillerende værktøj

Hvis dine rør ikke er meget tyk, bruge en oscillerende værktøj som en Dremel værktøj til at oprette de hul du har brug for. Denne håndværktøj har en roterende hoved med forskellige hastigheder. Dette værktøj kommer med et udvalg af hovedet tilbehør, herunder borehoveder. Et borehoved er en rillede skaft, der ender i et punkt. Før du begynder at skære i din pibe, placere en cirkel over området hvor du nødt til at bore. Vælg derefter et borehoved, der skaber et hul stort nok til dine behov, men ikke for stor.

Boremaskinen

Drevet af elektricitet, sidder en Boremaskinen på et stativ eller workbench. Borehovedet ligner hovedet på en håndholdt boremaskine med et roterende hoved, der tillader dig at lave huller i forskellige materialer. Lavere borehovedet på din pibe til at oprette hullet. At bruge dette værktøj, hold din pibe på plads via en pipe skruestik og oprette din opskæring mark. Langsomt sænke borehovedet over røret, men holde dine hænder væk fra borehovedet.

Jig

En drill jig låse over din pibe, både holder den på plads og fungerer som en guide til at oprette dit hul. En jig er normalt et cirkelformet hul i midten af det, som du lægger din Boremaskinen hoved. Dette værktøj tillægger din workbench.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com