Rør inspektion tjekliste

December 10

Rør inspektion tjekliste

Når du overvejer at købe et hus, fortjener dens VVS system grundig undersøgelse. Hvis rørene er lavet af gamle eller forældede materialer, installeret forkert eller er i ellers dårlig stand, foregribe kostbare reparationer, når du bliver den nye ejer. En sund VVS-system er en sikkerhed samt en comfort problem, så tag et nærmere blik, før du tilmelder enhver papirer.

Vandrør materialer

Kobber, de mest almindelige VVS Rørmateriale fundet i bolig boliger, er meget pålidelig og har været brugt til vand linjer i 1930 ' erne. Før det var galvaniseret stål standard for VVS-rør. Det er ikke så sundheds et materiale, og er udsat for korrosion. Hvid plast polyvinylchlorid (PVC) rør er almindeligt anvendt i stedet for kobber, de er tilladte til koldt vand kun. Meget gamle huse kan stadig have blyrør, genkendelige ved deres vægt og mørk farve. De udgør en sundhedsrisiko og bør udskiftes.

Vand Pipe betingelsen

Kobber rør holder normalt liv i huset, men de bør ikke have nogen kinks, at begrænser vandstrømmen. Hvis vandet er meget sure, det langsomt kan spise gennem kobber, og i vil genkende denne betingelse af små grønne pletter på rørene. Dette er et tegn på, at vandet skal være neutraliseret.

Galvaniseret stålrør korroderer over tid. Dette sker fra indersiden, og det i sidste ende hindrer vandflow. Hvis vandet flyde fra vandhaner er mindre, end du forventer i et hus med galvaniseret rør, kan de skal udskiftes.

Drænrør

Kobber er det bedste materiale til brug for afløb og var materialet valg i løbet af 1950erne og 1960s. De fleste afløb installeret siden så er lavet af PVC. Det er billigere, lettere at installere og næsten så holdbare. Du vil finde PVC afløb i dårlig stand, kun hvis de har haft hyppig eksponering for ætsende kemikalier. Du kan også finde afløb lavet af sort plastic ABS, et ringere alternativ til PVC. Fælles materialer til de vigtigste affald linjer er ABS og støbejern. Begge er holdbare, men ABS rør er underlagt vibrationer, og deres tyndere vægge sender vand lyde, der kan være forstyrrende.

Installation og hældning

Spildevand og affald linjer skal have en mindste hældning af 1/8 til 1/4 tommer per fod, og de bør støttes af parenteser med 4-fods mellemrum. Kigge efter underspændinger eller dips, der kan tillade spildevand at akkumulere og til sidst sive ud. Vand linjer skal også støttes af parentes længere end 4 fødder fra hinanden. Beslag for begge linjer skal være lavet af et materiale kompatibel med rør til at forhindre korrosion. Lodret affald rørsystem kan bryde fra stress. Check bunden af lodrette sektioner og omkring 8 til 20 inches af vandrette rør fører fra dem for tegn på lækage.

Ventilationskanaler og fælder

Udluftning er nødvendigt at give luft ind VVS afløbsrør til at udfylde det tomrum, der er lavet af vand bevæger sig gennem dem. Ventilationen bør udvide 6 inches over tagfladen. Alle afløb skal være udstyret med P-fælder eller S-fælder. Vand indsamler i dem for at forhindre indtrængen af kloakken gasser ind i huset. Da vand ofte medfører tab af S-fælder, er de ikke længere anvendes i nybyggeri. Jer burde skifte ud nogen S-fælder du finde i din inspektion med P-fælder.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com