Rose af Sharon problemer

August 2

Rose af Sharon problemer

Den Rose af Sharon, også kaldet hårdføre hibiscus og Hibiscus syriacus, er en blomstrende busk, som mange mennesker vokse som en hæk. Det er resistent over for sygdom, men flere skadedyr kan angribe den.

Bladlus

Disse små, soft-karrosseri insekter kan bogstaveligt talt suge livet ud af en stærkt angrebne planter. Bladlus varierer i farve fra gul til grøn, orange, brun og sort, afhængig af arten. Du vil begynde at se bladene begynder at krølle på deres kanter, når bladlus først angribe. Spray den Rose af Sharon med insekticid sæbe hver anden dag indtil insekterne er væk.

Whiteflies

Whiteflies er små flyvende insekter at suge saften fra prydplanter og grøntsager. Når de angriber en Rose af Sharon, udskiller de en klæbende stof, der ofte bliver sort. Dette forårsager blade bliver gule og kan føre til blad død. Hænge gule klæbrige fælder, sælges i planteskoler, i flere steder omkring dine planter. Insekticid sæbe spray kan også være effektiv.

Japanske biller

Denne destruktive insekt er ½-tommer længe og har en grøn legeme med kobberfarvet vinger. Det er almindelig i det østlige USA, hvor voksne spiser plante blade og deres larver spiser rødderne af græsplæner. Pick ud biller fra den Rose af Sharon eller spray anlægget med en naturlig spray der indeholder pyrethrin eller neem olie.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com