Rototiller fejlfinding & reparation

January 19

Rototiller fejlfinding & reparation

Rototillers er små, gas-drevne maskiner, der tænder eller dyrke jorden i en have ved hjælp af tænderne eller vinger. Ved hjælp af en rototiller gør vanskelige jord håndterbare til udplantning. At kende den korrekte måde at fejlfinde en rototiller motor og reparere det sikkert vil sikre Maskinfabrik hver sæson uden hovedpine.

Motor

Hvis motoren ikke vil starte, Sørg for at din rototiller har nok brændstof og olie. Kontrollere niveauerne og fylde i overensstemmelse hermed. Hvis brændstoffet og olien er fine, kontrollere Tændrør til Sørg for, at de giver en gnist. Forsøg ikke at starte en rototiller motor uden tændrøret eller med plug wire fjernet. Finde en tændrøret tester på din lokale hardware butik for at teste. Udskift tændrøret, hvis nødvendigt. Hvis motoren bliver varm, have et kig på lydpotte og afkøling fan område. Fjern overskydende snavs til at afkøle motoren. Tjek luftfilteret, hvis motoren ikke vil starte. Se, hvis den er tilstoppet med snavs eller snavs. Hvis motoren din rorpinden kører for højt på tomgang, Juster tomgang skruen på motoren. Dette kan ses ved at referere til din instruktionsbog.

Tines og vinger

Fjern snavs fra tines eller vinger, hvis de ikke bevæger sig. Store bidder af snavs eller sten kan forhindre tilstrækkelig bevægelse fra rototiller. Hvis knive eller tænder moving akavet, kigge efter eventuelle bend i vingerne. Hvis de er bøjet, bør de udskiftes øjeblikkeligt med passende vinger til din model. Bent vinger kan forårsage skade på resten af maskinen. Hvis knivene ikke bevæger sig korrekt på grund af er løs, stramme den bolt, der holder dem på plads. Hvis knivene ikke bevæger sig, indskrive den ledning, der går fra udløseren klinge til vingerne, selv. Kontrollere for eventuelle skader, og at det er tilsluttet korrekt.

Sikkerhed

Når gør fejlfinding eller reparation på din rototiller, Sørg for at motoren er slukket. Vingerne kunne begynde at dreje når motoren tændes, hvis Sikkerhedsafbryder til knivene er brudt. Bære handsker, når du arbejder med vingerne eller ethvert område, der er skarpe. Bære øjet og øret beskyttelse, når rototiller kører til forebyggelse af personskader. For sikker anvendelse, og som en væsentlig del af fejlfinding, altid kontrollere rototiller før brug for løse bolte eller bøjet udstyr. Bare arbejde med reparationer og vedligeholdelse, når rototiller har haft tid til at køle af.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com