Roundup Weed Killer ingredienser

June 29

Roundup Weed Killer ingredienser

Roundup er en populær ukrudtsmiddel med gartnere, fordi det dræber hele systemet af en uønsket plante, hele vejen til rødderne. Dets vigtigste ingrediens er for herbicidet glyphosat, men det indeholder også vand, et overfladeaktivt stof og et salt, som kemisk bærer for glyphosat. Roundup blev oprindeligt udviklet for landbrugsmæssig anvendelse af Monsanto.

Glyphosat

Næsten halvdelen af Roundup---41 procent---er glyphosat, herbicid bredspektret, nonselective. Det kan dræbe alle former for planter, herunder stauder og græs, der optages gennem blade og stilk væv. En gang i anlægget, det hæmmer aminosyrestofskiftet overalt i hele systemet, forårsager plante langsomt dø. Det skal holdes væk fra damme, søer, floder og alle vandsystemer, da det er meget giftige for vandlevende dyr.

Overfladeaktivt stof

Ethoyxlated tallowamine, en inert stof i Roundup, er et overfladeaktivt stof. Det hjælper Roundup løsning fugte overfladen af blade, hvilket gør det lettere for glyphosat at indtaste bladenes spalteåbninger. Overfladeaktive stoffer, samtidig øge Roundups effektivitet, kan irritere din hud, er giftigt for fisk og dyr og indeholder forureninger, der er kræftfremkaldende for mennesker, ifølge pesticid nyheder.

Isopropylamin

Isopropylamin, de andre inert stof i Roundup, er et positivt ladede salt, der bærer glyphosat i væsken. Hvis du er udsat for Isopropylamin, kan du udvikle en ondt i halsen, kvalme, opkastning, diarré, åndedrætsbesvær, lungeødem og andre sundhedsmæssige problemer, ifølge Occupational Safety & Health Administration (OSHA).


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com