Ru-i Standard Slab for et brusebad afløb

September 24

Ru-i Standard Slab for et brusebad afløb

Når du installerer en ny bruser i dit hjem du nødt til at opbygge en ordentlig fundament for det til at sidde. Slab, som du bygge under bruseren er kritisk i den korrekte funktion af afløbet. Hældningen indbygget i slab sikrer, at enhver vand, der gennemsyrer gennem de øvre lag af et brusebad afløb korrekt i kloaksystemet.

Ramme

Et brusebad pan uslebne-in starter med en træramme, der bygger den støtte og forme struktur til din plade. Bruge en 2-af-10 mod bagvæggen af bruseren til at hjælpe med at stabilisere lineren. Også blok mellem studs på siderne af bruser med flere stykker af 2 af 10 klip til at passe ind i hullerne. Gulvet skal være lavet af 3/4-tommer krydsfiner eller en konkret panel. Bygge forkant fra tre stablet 2-af-4s. Rå i rammen for hele brusebad på dette tidspunkt, ikke bare på gulvet.

Hældning

Det er afgørende at opretholde slab hældning i hver fase af den brusebad konstruktion. Tjekke hældningen, når du har føjet hvert efterfølgende lag mens opbygge bruser slab. Sørg for at have en hældning på 1/4 tommer per fod fører mod afløbet. Det skal være endnu fra alle sider, hvis afløbet er i midten af bruseren, eller en lang skråning fra den ene side hvis du har ophør afløb i rektangulære eller ovale bruser.

Lag

Pladen er opbygget i lag og afløbet installeret før den endelige top-lag af flise eller en præfabrikerede brusebad pan er installeret. Det første lag er typisk et tyndt lag af cement. Du skal forsigtigt skrabe cement for at følge skråning linjer markeret på din surround bestyrelser sikre dræning. Når det tørrer, installere en vandtæt membran, designet til brug i brusebad pander. Derefter, de sidste lag er bygget ved hjælp mere mørtel, metal Pudsprofiler og en afsluttende lag af mørtel. Karakteren skal opretholdes med hver efterfølgende lag.

Afløb

Overalt i hver fase af opbygningen skal du installere stykker af afløbet. Før enhver form for arbejde er gjort, skal du installere en udvidelse på kloakrøret at bringe afløbet op på et niveau over arbejdsområdet. Derefter, kram en klud i det, så snavs ikke falder, mens du arbejder. Når membranen er installeret, er en flange boltet på plads til afløbsrør. Når den ekstra mørtel er tilføjet, du nødt til at lægge grus eller knust flise over græde huller, så det ikke tilstopper dem. Disse huller dræne vandet væk, der siver gennem flise i dit brusebad. Afsnittet sidste dræn er installeret efter membranen er installeret og forseglet i sted. Det bør være omkring 1 1/2 inches over panden.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com