Rubbermaid stald monteringsvejledning

October 31

Rubbermaid gør en vifte af havemøbler opbevaringsløsninger, herunder skure. Rubbermaid skure er lavet af plastik, som vil modstå fading og vridning og skal aldrig maleri. Skure kommer i forskellige størrelser til at gemme dine haveredskaber og leverancer, samt plæneklippere, sporting forsyninger eller cykler. Tillad flere timer til samling af din stald.

Instruktioner

•Sæt afsnittet gulvet i din stald på fladt terræn med væggen slots på kanterne af gulvet vender opad. Fjerne stikkene i væg slots (2 på hver sidevæg og 4 langs bagvæggen) ved at skære langs kanten af væggen slots med en hobbykniv og bankede ud stik med en gummihammer og en flad skruetrækker.

•Fjern cirkulæret stik på både forreste hjørner af gulvet til de ved hjælp af en flad skruetrækker og en gummihammer hængsler. Find de to smilehuller i gulvet på hver side, hvor du lige har fjernet stikkene. Drill pilot huller i disse placeringer ved hjælp af en 1/8" bore bit og en boremaskine. Bemærk: Gulvet er lavet af et plastmateriale, der er dobbelt-tykkelse. Bore pilot huller kun gennem det første lag af gulvet.

•Punch ud stik i monteringshullerne på toppen af hver bagvæggen panel med en flad skruetrækker og en gummihammer. Placere den venstre væg og den venstre halvdel af panelet bagvæg sammen på gulvet forsamling. Passe den svalehaleformet joint i hjørnet af de to stykker sammen, indtil de låse på plads. Smøre stykker med flydende sæbe, så de vil glide sammen lettere. Skubbe begge stykker nedad, indtil de låse på plads på gulvet forsamling.

•Sæt til højre væg på plads på gulvet forsamling og skubbe den ned indtil det låser på plads. Skub den højre halvdel af panelet bagvæg panelet andre bagvæg og højre sidevæg. Bruge flydende sæbe til at passe den svalehaleformet joint på hjørnet af de to stykker sammen. Tryk ned på panelet, indtil det låses fast på gulvet.

Uddelingen til venstre og højre bageste vægpaneler sammen ved at trykke fem låsning pladerne på plads mellem de to paneler fra indersiden. Jævnt plads plader fra top til bund. Banke ud stik i Tagmontering huller i toppen af hver sidevæg med en flad skruetrækker og en gummihammer.

•Sæt panelet Tag op på toppen af skuret, foring op slots i siderne af taget med faner i sidevægge. Hæve forreste hjørner af tag lidt at tilpasse monteringshullerne i tag tandbøjle til huller på forsiden af hver sidevæg. Skrue taget på plads fra ydersiden af skuret til panelet tag monteringshullerne og gennem huller i siden og bag paneler hvor du slået ud af stik tidligere.

•Øge den forreste hjørne af taget lidt og indsætte hængsel pin ovenpå døren ind i hullet på i bunden af panelet tag. Skub den nederste del af døren på plads, således at de nederste hængsel pin glider ind i hullet i gulvet. Lavere panelet tag. Gentag dette trin for anden dør.

•Stram fire Tagmonterede cykelholdere skruer gennem tag bandage fra indersiden af skuret med en stjerneskruetrækker. Bore pilot huller i det forreste nederste hjørne af hver sidevæg med en boremaskine og en 1/8" drill bit. Stramme bunden skruerne for at fastgøre gulv til side og bag paneler med en stjerneskruetrækker.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com